Obnoviť stránku

19" Lenovo ThinkVision LT1913p čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" Lenovo ThinkVision LT1913p čierny

Monitor Lenovo LT1913p je ideálnym doplnkom k akémukoľvek počítaču. Perfektne sa hodí na výkon bežnej práce s kancelárskymi programami. S veľkou 19 "IPS obrazovkou môžete prehľadne pracovať s viacerými oknami naraz.

Praktický stojan

Samotný panel zobrazuje v dostatočne jemnom rozlíšení 1280 x 1024 pixelov a technológia IPS zaisťuje živé a presné farby aj pri väčších pozorovacích uhloch. Tie sú 178 ° horizontálne i vertikálne. K pohodlnejšiemu čítanie dokumentov určite využijete pivot podstavec, vďaka ktorému môžete obraz otočiť o 90 °. Stojan rovnako umožňuje zavesenie mini pc Lenovo ThinkCentre na zadnú časť monitora a vy tak ušetríte drahocenné miesto.

Monitor môžete bez obáv použiť ako hlavný zobrazovací prvok pri prepojení s počítačom. K tomu poslúži klasický analógový D-Sub (VGA) port alebo digitálny DVI. Lenovo dbá na životné prostredie a šetrí vašej peňaženku a preto monitor spĺňa štandardy Energy Star 6.0, EPEAT Gold či TCO Display 6.0.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1280 × 1024

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM232e1i3
Produktové číslo:  60D2HAT1EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16