Obnoviť stránku

19" Hyundai LLH 19924 DVDCR

4,4 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" Hyundai LLH 19924 DVDCR

Kvalitný televízor s bohatým vybavením a funkciami, to je Hyundai LLH 19924 DVDCR. Televízor je osadený obrazovkou s rozlíšením 1366 x 768 bodov a disponuje LED podsvietením. LED podsvietenie zaisťuje rovnomerné rozloženie, vysoký jas až 250cd/m2 a kontrastný pomer až 100 000:1. Zabudovaný tuner pre pozemné a káblové vysielanie MPEG2 aj MPEG4 s HD príjmom sa postará o ten najčistejší obraz.
Akonáhle vás omrzí televízne vysielanie, iste príde vhod vlastný vstavaný DVD prehrávač, ktorý plne nahradí samostatný stolný prehrávač. Mimo DVD filmov prehráva z diskov aj audio súbory, obrázky a video súbory s podporou českých titulkov. Ale vďaka USB rozhranie nemusí byť CD a DVD disky jediným zdrojom signálu. K televízoru je možné pripojiť ako USB flash disky, tak aj externý HDD. Podporované formáty sú rovnaké, ako z DVD/CD médií. Navyše je možné prehrávať MOV, MPEG 2 a WAV súbory.
Televízor zastane aj funkciu rekordéra, vaše obľúbené relácie je možné nahrávať na USB zariadení. Možné nahrávať pomocou časovača, EPG programu alebo ručne - jednoducho, iba stlačením tlačidla. Za zmienku určite stojí možnosť napájať televízor 12V z auto zásuvky, teraz už nebudete musieť kupovať ďalší prístroj, ak sa vydáte na cesty!
Vďaka rozličným vstupom, napríklad D-Sub a HDMI ho možno pripojiť aj k Blu-ray prehrávačom a počítačom. Nechýba možnosť uchytenia na stenu pomocou držiaka VESA s rozstupom otvorov 75 x 75 mm.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 19 " (48,26 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 47 cm
Výška 34,5 cm
Hĺbka 13,5 cm
Hmotnosť 4,5 kg
VESA prichytenie 75×75

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY206i3
Produktové číslo:  HYULLH19924DVDCR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06