Obnoviť stránku

19,5" Lenovo ThinkVision T2054p čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19,5" Lenovo ThinkVision T2054p čierny

Váš pracovný stôl získa v tomto monitore skutočného partnera. Spája IPS technológiu na kvalitné zobrazenie, a to nech už sa pozeráte odkiaľkoľvek, a pomer strán 16:10. Tento pomer je výhodný pre všetkých, ktorí skôr trávia čas na internetových stránkach a v dokumentoch. V týchto situáciách oceníte väčšiu výšku, lebo uvidíte o niekoľko riadkov viac aj cez zobrazenie horných či spodných panelov. Monitor má však také parametre, že bezpochyby zvládne aj videá.

Kľúčové vlastnosti

  • LCD na efektívne používanie internetu a dokumentov
  • Vhodný aj pre multimediálne a grafické práce (IPS displej)
  • Jasne viditeľný IPS obraz s nezmenenou kvalitou pri pohľade z boku
  • Klasický VGA vstup aj moderný DisplayPort a HDMI
  • Ekologicky vyrábaný a energeticky úsporný

Moderná ekológia

Nemalou prednosťou monitora je aj šetrnosť k životnému prostrediu pri výrobe aj používaní. Spĺňa celý rad najnovších zelených štandardov vrátane Energy Star 6.0, EPEAT Gold a TCO 6.0. Monitor bol robený zo skla bez obsahu arzénu a s LED panelom bez ortuti. Použité boli aj recyklované materiály, aby nič neprichádzalo na zmar. Spotreba iba 15 Wattov určite zbytočne nezaťaží našu planétu pri získavaní energie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1440 × 900

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM232e2o
Produktové číslo:  60D9MAT2EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17