Obnoviť stránku

19,5" Acer K202HQLAb

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19,5" Acer K202HQLAb

Monitor Acer K202 sa vyznačuje ultratenkým profilom, vďaka ktorému sa ľahko zmestí do akéhokoľvek priestoru. Vynikajúci výkon, šetrnosť k životnému prostrediu a inteligentnú spotrebu energie dopĺňa elegantný dizajn - to všetko pri zachovaní rozumnej ceny. Neprehliadnuteľné sofistikované detaily navyše dodajú štýl vášmu stolu.

Kľúčové vlastnosti

  • Dostupný monitor pre nenáročných používateľov
  • Jemný displej s vysokým rozlíšením (HD)
  • Šetrné podsvietenia LED pre nízku spotrebu

Vyladený monitor

Vďaka vysokému rozlíšeniu, rýchlej odozve a vynikajúcemu kontrastu s jemnými detailmi a plynulým pohybom si užijete prácu a zábavu lepšie. Na prispôsobenie konkrétnemu používateľovi poslúži naklápací stojan, prípadne môžete využiť otvory štandardu VESA pre montáž na ergonomické držiaky alebo priamo na stenu.

Ekologický

Monitor Acer K202 je bezpečný pre vás aj pre svet, spĺňa požiadavky smernice RoHS, používa bezortuťové podsvietenie s LED a vyhovuje norme ENERGY STAR. Technológia Acer EcoDisplay dosahuje až 68% úspory energie a znižuje tak ešte viac náklady. Obaly zariadení značky Acer sú vyrábané z recyklovateľných materiálov.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1366 × 768

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO092r
Produktové číslo:  UM.IX3EE.A01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02