Obnoviť stránku

19" 4X RACK 9U COMFORT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" 4X RACK 9U COMFORT

Nástenný rozvádzač 19 "4X RACK 9U ponúkne perfektné riešenie pre inštaláciu 19" zariadení s hĺbkou až 500 mm. Disponuje odnímateľnými bočnicami s možnosťou uzamknutia a prednými uzamykateľnými presklenými dverami. Vždy tak budete mať parádny prehľad o inštalovaných komponentoch a zároveň neobmedzený prístup. Kvôli bezpečnosti nesmie chýbať kompletný systém uzemnenia jednotlivých častí rozvádzača.

Nástenný rozvádzač s premysleným návrhom

O komfortné vedenie káblov sa postará vstup v hornej, spodnej a zadnej časti. Pre správnu cirkuláciu vzduchu sú pripravené otvory pre inštaláciu ventilačnej jednotky (4VE-01). Celkovo rozvádzač ponúkne mimoriadny pomer vzhľadom ku kvalite, použitým vlastnostiam a cene.

Kľúčové vlastnosti

  • 1 pár posuvných vertikálnych líšt
  • 2 × odnímateľné bočnice s možnosťou zamknutia
  • 1 × presklené dvere so zámkom a bezpečnostným sklom
  • 1 × uzemňovacia sada

Parametre a špecifikácia:

Ochrana:
IP30

Rozmery:
491 × 600 × 500 mm

Nosnosť:
40 kg

Kód:  XR0202
Produktové číslo:  4CW-0965

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07