Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

19" 4X RACK 6U RADU ECONOMY

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" 4X RACK 6U RADU ECONOMY

Nástenný rozvádzač 19" 4X RACK 6U spĺňa všetky základné požiadavky pre jednoduché inštalácie. Má presklené uzamykateľné predné dvere, po otvorení ktorých na vás vykukne jeden pár 19" nastaviteľných líšt. Rozvádzač má hĺbku 400 mm a kvôli bezpečnosti nesmie chýbať kompletný systém uzemnenia jednotlivých častí rozvádzača.

Nástenný rozvádzač s nízkou cenovkou

O komfortné vedenie káblov sa postará najmä zadný vstup, ktorý je kompletne otvorený. Pre správnu cirkuláciu vzduchu sú pripravené otvory pre inštaláciu ventilačnej jednotky (4VE-01). Celkovo rozvádzač ponúkne mimoriadny pomer vzhľadom ku kvalite, užitkovým vlastnostiam a cene.

Kľúčové vlastnosti

  • 1 pár posuvných vertikálnych líšt
  • 1 × presklené dvere so zámkom a bezpečnostným sklom
  • 1 × uzemňovací sada
  • 1 × montážna šablóna

Parametre a špecifikácie:

Ochrana:
IP30

Rozmery:
332 × 530 × 400 mm

nosnosť:
20 kg

Kód:  XR0302
Produktové číslo:  4EW-0664

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17