Obnoviť stránku

Mega výpredaj - HP - Bezdrôtové reproduktory

🔥 MEGA Výpredaj! Vyberaj z ponuky plnej poctivých zliav. 👍

Mega výpredaj - HP

  • Akcia Mega výpredaj platí od 3. 6. do 17. 6. 2024 a vzťahuje sa na vybrané výrobky uvedené na tejto stránke.
  • Špeciálna ponuka od HP platí od 10. 6. do 17. 6. 2024.
  • V rámci Kampane nájdete len „Poctivé zľavy“. Kompletné informácie o poctivých zľavách nájdete tu. Stručne to znamená, že zľavy sú v rámci Kampane kalkulované z pôvodných cien. „Pôvodná cena“ (preškrtnutá cena, z ktorej je počítaná zľava) znamená od najnižšej ceny Tovaru za posledných 30 dní predchádzajúcich zaradeniu tovaru do Kampane mesiaca.
  • Ponuka platí po dobu zaradenia Tovaru do Kampane či do vypredania Tovaru po dobu trvania Kampane. Ponuka Tovaru môže byť v priebehu Kampane priebežne obmieňaná.
  • U niektorých produktov je skladová zásoba spoločná pre všetky krajiny, kde Alza pôsobí.
  • Zľavu nie je možné kombinovať s inými prebiehajúcimi akciami či cenovými zvýhodneniami. Uplatnenie zľavy v rámci Kampane na tovar, ktorý je zaradený do Kampane a bol zľavnený Alzou pred začiatkom Kampane, nie je vylúčené.
  • Kompletné podmienky kampane nájdete tu.
Spresniť parametre
0 položiek

Mega výpredaj - HP - Bezdrôtové reproduktory

Prečítajte si ako dopadla recenzia JBL Charge 3 . Najpredávanejšieho bezdrôtového reproduktora k mobilu na Alza.sk minulého roka.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02