Obnoviť stránku

19" Sencor HLE 1901M4

3,6 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" Sencor HLE 1901M4

Dobre vybavený model od firmy Sencor, ktorý sa výborne hodí ako druhý televízor do každej domácnosti. Televízor sa môže pochváliť kvalitným displejom s uhlopriečkou 47 cm a moderným LED podsvietením. Skvelý zážitok pri sledovaní obľúbených programov poskytuje rozlíšenie HD Ready a široký pozorovací uhol až 170 °. Rýchla doba odozvy dosahujúci hodnoty 3,5 ms a dynamický kontrast 200 000:1 sú zárukou perfektného obrazu aj pri rýchlych scénach. Pre príjem digitálnych pozemných i káblových programov je pripravený integrovaný tuner DVB-T a DVB-C, Ktorý bez problémov zvláda aj kompresný formát MPEG-4. Príjem platených programov umožňuje prítomný CI slot pre prístupové karty.
Pre pripojenie ďalších zariadení k televízoru sú k dispozícii všetky štandardné konektory ako digitálny HDMI, Analógový SCART a AV vstup. Nechýba ani USB port, Ktorý umožňuje popri prehrávanie multimediálnych súborov uložených na externých diskoch aj pohodlný záznam HD DVB-T/C vysielanie. Praktickú funkciu predstavuje funkcie časového posunu (Timeshift), vďaka ktorej vám už neunikne žiadna časť vysielaného programu. O kvalitný zvukový výstup sa stará dvojica reproduktorov s výkonom 2x 5 W ak posluchu možno využiť aj slúchadlový výstup. Vďaka pripravenému ekvalizéra si môžete kedykoľvek upraviť zvuk presne podľa vašich preferencií. Televízor disponuje tiež hotelovým režimom, Ktorý rozširuje možnosti nastavenia o ďalšie funkcie (napríklad možno zabrániť rozladenie televíznych programov).

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 19 " (48,26 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 47 cm
Výška 34,8 cm
Hĺbka 11,7 cm
Výška bez podstavca 31,4 cm
Hĺbka bez podstavca 4,2 cm
Hmotnosť 3 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS520c2
Produktové číslo:  HLE 1901M4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08