Obnoviť stránku

18,5 "Lenovo ThinkVision E1922s čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

18,5 "Lenovo ThinkVision E1922s čierna

Kvalitný monitor s elegantným dizajnom a kompaktnými rozmermi bude pozoruhodný na vašom stole. Stane sa skvelým spoločníkom najmä pre bežných používateľov. 18,5 "diagonálna kombinuje veľkú pracovnú plochu s kompaktnými rozmermi . Tento kus sa stáva veľmi slušným prvkom kancelárie. Ponúka dostatok miesta pre maximálnu efektivitu a jeho spoľahlivý panel zobrazuje presné, vysoko kontrastné farby. Okrem toho si môžete vychutnať pohľad zo všetkých strán s vynikajúcimi uhly pohľadu.

Kľúčové vlastnosti

  • Osvedčená a obľúbená značka
  • VGA konektor pre pripojenie k počítaču
  • Neuveriteľne nízka spotreba energie
  • Produkt šetrný k životnému prostrediu

Chráni životné prostredie

Monitor je ideálny doplnok k akémukoľvek počítaču. Bez ohľadu na to, či ho používate ako hlavné zobrazovacie zariadenie alebo druhý monitor pre notebook, nikdy vás nesklame. Kvalita monitora zvyšuje šetrnosť k životnému prostrediu s množstvom certifikácií. Medzi ne patrí Energy Star 6.0, Zobrazenie TCO 6.0, Zelená značka TUV, EPEAT Gold a mnoho ďalších. Výsledkom je nízka spotreba energie s minimálnym vplyvom na životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1366 × 768

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM232e1h2
Produktové číslo:  60BDAAT6EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18