Obnoviť stránku

18.5" HP V197

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

18.5" HP V197

Monitor pre pracovné i multimediálne nemusí zaťažiť váš rozpočet. HP V197 sa vyznačuje štýlovým, úzkoprofilovým dizajnom, kompaktnou veľkosťou a neuveriteľne nízkou cenou. Dynamický kontrast 5 000 000:1 a typická odozva 5 ms znamená zachovanie ostrosti aj pri rýchlejších scénach filmov a hier. Vďaka antireflexnému povrchu vám potom zážitok nebudú kaziť ani odlesky svetla, čo oceníte najmä za slnečného dňa.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyvážené parametre za dobrú cenu
  • Multimediálne pôžitky vďaka 5 ms odozve a vysokému kontrastu
  • Minimalizácia rušivých odleskov antireflexným povrchom
  • LED pre rovnomerné podsvietenie i úsporu energie (Energy Star)
  • Šetrenie miesta na stole pomocou VESA štandardu (uchytenie na stenu, držiak, rameno...)

Energeticky i priestorovo úsporný

Monitor kompaktných rozmerov sa hodí aj do stiesnených priestorov. Alebo si rovno uvoľnite miesto na stole a umiestnite monitor úplne mimo. Dajte ho na stenu, podstavec alebo na otočné rameno pomocou štandardu VESA. Monitor je moderne podsvietený LED, ktoré sa starajú o kvalitné obrazové podanie a úsporu energie. Za efektívne nakladanie s každým wattom získal monitor certifikáciu Energy Star a EPEAT Silver, lebo je displej bez ortuti a sklo displeja bez arzénu.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1366 × 768

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPBM1004e
Produktové číslo:  V5J61AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12