Obnoviť stránku

18.5" HANNspree HX194DPB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

18.5" HANNspree HX194DPB

Monitor HX194DPB od spoločnosti HANNspree je vhodný predovšetkým pre kancelársku prácu, kde nie je potreba veľký displej, naopak potrebujete ušetriť miesto na pracovnom stole. Monitor ponúka panel s uhlopriečkou 18,5 "a LED podsvietením, ktoré sa vyznačuje oproti starším technológiám vyšším dynamickým kontrastom a nižšou spotrebou.

Monitor do kancelárie za rozumnú cenu

Rozlíšenie 1280x1024 poskytne dostatočnú jemnosť pre pohodlnú prácu. Špecifickým parametrom tohto monitora je dnes už málo používaný pomer strán 4: 3, ktorý je však vhodný pre prácu s dokumentmi. Okrem toho možno v OSD menu vedľa štandardných nastavení prepínať medzi režimami game, movie, PC a ECO. Pre pripojenie monitora je pripravený konektor DVI a klasický D-Sub (VGA). Vhod príde aj dvojica zabudovaných stereoreproduktory pre základné ozvučenie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1280 × 1024

Farba

Farba Čierna
Kód:  HAN002a
Produktové číslo:  HX194DPB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12