Obnoviť stránku

18.5" AOC E975SWDA

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

18.5" AOC E975SWDA

V kancelárii alebo doma, skrátka všade tam, kde potrebujete mať k dispozícii skvelý výkon a brilantné vyobrazenie farieb, uvítate 18,5" širokouhlý monitor AOC E975SWDA. Tento model sa pýši vynikajúcim TN panelom, ktorý zobrazí 16,7 miliónov farieb. Monitor prekvapí vysokými kontrastnými pomermi a rozlíšením 1366 × 768, vďaka ktorému získate ostrý a presný obraz.

Kľúčové vlastnosti

  • špičkový TN panel zobrazí 16,7 miliónov farieb vo vysokom kontraste
  • každý obrazový detail si vychutnáte vďaka rozlíšeniu 1366 × 768
  • technológia Flicker FREE šetrí vaše oči pred nepríjemným blikaním monitora
  • konektorová výbava zahŕňa konektory D-Sub, DVI
  • s funkciou e-Saver znížite spotrebu energie
  • v ráme sú zabudované 2 W reproduktory
  • pripevniť na stenu môžete monitor pomocou VESA držiaku (75 × 75 mm)

Flexibilný monitor v atraktívnom prevedení

Monitor AOC ponúka všetko, čo potrebujete pre svoju prácu v kancelárii. Tešiť sa môžete na ostré detaily vďaka rozlíšeniu 1366 × 768 a na technológii Flicker FREE, ktorej úlohou je ušetriť vaše oči od únavy zabránením nepríjemnému blikaniu monitora. Pochváliť sa monitor môže tiež funkciou e-Saver pre správu napájania, ktorá umožňuje užívateľom znížiť spotrebu energie. Na neposlednom mieste je potrebné spomenúť tiež atraktívny vzhľad v čiernom prevedení a flexibilitu. V ráme sú tiež zabudované 2 W reproduktory, ktoré sú ideálne napríklad pre videohovory.

Široké možnosti využitia

Čo sa konektorovej výbavy týka, ponúka monitor konektory D-Sub, DVI, prostredníctvom ktorých pripojíte počítač. Postaviť možete monitor buď na stôl, alebo ho pomocou držiaku VESA (75 × 75 mm) pripevniť na stenu, čo využijete napríklad v recepciách alebo v zasadacích miestnostiach.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1366 × 768

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK213b5
Produktové číslo:  E975SWDA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18