Obnoviť stránku

15" ELO 1517L iTouch

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

15" ELO 1517L iTouch

Dotykový monitor ELO 1517L je navrhnutý ako nákladovo efektívne riešenie, vhodný napríklad pre pokladničné systémy. Značka ELO zaručuje kvalitu a spoľahlivosť, ktorá je nevyhnutná pre dlhodobé pracovné používanie. Nie je to však jediná prednosť tohto monitora. Na pracovišti oceníte predovšetkým jeho kompaktné rozmery s pôdorysom menším ako štandardný 15" dotykový monitor. Pevný podstavec zaisťuje perfektnú stabilitu na pracovnej doske a zabraňuje vibráciám panela pri dotyku. Ovládacie prvky sú umiestnené po stranách, kde nie sú vidieť z pozície zákazníka a nevytvárajú rušivý dojem. Funguje nielen ako stolný monitor, ale vďaka štandardu VESA ho možno prichytiť aj na stenu.
Displej je už z výroby utesnený proti prachu a používa technológiu iTouch, ktorá sa vďaka povrchu z čistého skla vyznačuje veľkou odolnosťou proti poškriabaniu a perfektným obrazom. Komunikácia s dotykovou vrstvou prebieha cez USB port.  Okrem toho panel disponuje analógovým mini D-sub (VGA) portom. K zariadeniu je možné dokúpiť 3-stopovú čítačku magnetických kariet (štandard HID a/alebo emuláciu klávesnice), ktorá sa dá ľahko nainštalovať a poskytuje tak elegantné integrované riešenie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1024 × 768

Farba

Farba Čierna
Kód:  EL100a2h
Produktové číslo:  E953836

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14