Obnoviť stránku

15 "ELO 1517L AccuTouch

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

15 "ELO 1517L AccuTouch

Dotykový monitor ELO 1517L v čiernej farbe s uhlopriečkou 15". Displej ponúka rozlíšenie 1024 x 768 pri pomere strán 4 : 3. Monitor je vyrobený, tak vydržal nepretržité používanie na verejnosti a preto je určený predovšetkým na predajné miesta alebo pre verejné informačné systémy. Pre pripojenie dotykovej vrstvy slúžia porty USB a RS232, obraz je zaistený pred kábel VGA. ELO 1517 môže byť s podstavcom ako stolný alebo ho pomocou VESA konštrukcie možno namontovať na stenu.
Zariadenie je vybavené technológiou AccuTouch, ktorá zaisťuje, že monitor je veľmi odolný proti nárazom, škrabancom a dokonca aj proti rozliatiu tekutiny. Preto je určený predovšetkým do drsných pracovísk. Životnosť displejov s touto technológiou dosahuje až 35 miliónov dotykov. Technológia AccuTouch umožňuje ovládanie prstami, rukavicami, stylusom alebo kartami.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1024 × 768

Farba

Farba Čierna
Kód:  EL100a2i2
Produktové číslo:  E523163
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06