Obnoviť stránku

15.6" Lenovo L15 Raven Black

4,7 3 hodnotení

15.6" Lenovo L15 Raven Black

Ľahko prenosný monitor na cesty

Vziať si monitor kamkoľvek so sebou? To nie je sen, ale realita! Lenovo L15 je cestovný monitor, ktorý sa nabíja priamo z notebooku a poskytuje tak druhú obrazovku kdekoľvek a kedykoľvek to bude potrebné. Veľký, 15,6“ panel má jemné rozlíšenie, skvelé farby a ochranu zraku pred modrým svetlom na prácu bez výčitiek. Zaujme aj nízkou spotrebou a funkciou Power Pass Through.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!



S monitormi Lenovo vás nič nezastaví

Trojročná záruka pre monitory Lenovo je realizovaná prostredníctvom služby výmeny za iný funkčný kus. Po prijatí servisnej požiadavky si servis vyzdvihne starý monitor prostredníctvom kuriérskej služby, a po kontrole vám pošle iný funkčný kus. Pre nahlásenie servisnej požiadavky, prosíme, kontaktujte zákaznícku linku Lenovo na čísle 0850 232 406.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Jednoduché pripojenie

Hodil by sa vám na cestách druhý monitor? S Lenovom L15 máte vyhrané. Ide o externý monitor, ktorý sa pripája cez USB-C port do notebooku. Cez neho sa nabíja aj prenáša obraz, takže jediné, čo stačí urobiť, je vybaliť ho z obalu, ktorý je súčasťou balenia, a pripojiť jediným káblom!

Lenovo Legion Go

Kvalitný displej

Tento monitor na cesty pozostáva z veľkého, 15,6" displeja typu IPS s jemným rozlíšením FullHD, pomerom strán 16:9 a antireflexnou povrchovou úpravou pre ľahkú prácu za všetkých okolností. Navyše váži len 860 gramov, takže sa ľahko nosí.

 
Lenovo Legion Go

Ochrana zraku

Monitor Lenovo L15 môžete používať dlhé hodiny bez obáv o zrak. S certifikáciami TÜV Flicker Free a Low Blue Light získate záruku, že váš zrak je v bezpečí pred škodlivým modrým svetlom a nepríjemným blikaním. Navyše ho môžete zdvihnúť až o 10 mm a zmeniť sklon pre dokonalé prispôsobenie vašim potrebám.

Lenovo Legion Go

Prečo Lenovo L15?


Jednoduché pripojenie

Monitor Lenovo L15 je možné ľahko pripojiť k notebooku jediným káblom USB-C, ktorý umožňuje nielen prenos obrazu, ale aj nabíjanie monitora.

Kvalitný displej

Tento monitor ponúka kvalitný, 15,6" displej typu IPS s jemným rozlíšením Full HD a antireflexnou povrchovou úpravou.

Ochrana zraku

Monitor Lenovo L15 je vybavený certifikáciami TÜV Flicker Free a Low Blue Light, ktoré zaisťujú ochranu zraku pred škodlivým modrým svetlom a nepríjemným blikaním.

Dostatok portov

Monitor Lenovo L15 je možné pripojiť jedným káblom, ale má aj funkciu Power Pass Through, ktorá umožňuje nabíjať ďalší notebook alebo smartfón cez druhý USB-C port.

Nízka spotreba

Tento monitor má veľmi nízku typickú spotrebu pre dlhú a ničím nerušenú prácu, nech ste kdekoľvek.

Lenovo Legion Go

Dostatok portov

Monitor Lenovo L15 stačí pripojiť jedným káblom pre súčasný prenos obrazu aj jeho napájanie. Navyše má aj funkciu Power Pass Through, s ktorou môžete cez druhý USB-C port nabíjať ďalší notebook alebo smartfón!

Lenovo Legion Go

Nízka spotreba

Lenovo L15 má veľmi nízku typickú spotrebu – len 8 W, takže aj pri nabíjaní cez notebook vydrží fungovať dlhú dobu. A pokiaľ to bude potrebné, môžete k nemu pripojiť externú nabíjačku!

Lenovo Legion Go

Softvér Artery

Spolu s monitorom Lenovo L15 získate softvér Lenovo Artery, ktorý poskytuje pokročilé a asistenčné nástroje pre jednoduchú správu nastavení monitora. Priamo na monitore nájdete aj tlačidlá na úpravu jasu alebo na zapnutie ochrany pred modrým svetlom.



Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Bez rozšírenej záruky

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 15,6 " (39,62 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 6 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1
Povrch displeja Antireflexný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Štandardy dátového rozhrania USB 2.0
USB-C 2 ×
USB 1 ×

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free, Power Delivery

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 10,84 cm
Výška 36 cm
Hĺbka 23,55 cm
Hmotnosť 1,7 kg
VESA prichytenie 100×100

Balenie

Káble v balení USB-C

Energetický štítok 2021

Kód:  WM232e1f0
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  66E4UAC1WL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09