Obnoviť stránku

110" Samsung MNA110MS1A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

110" Samsung MNA110MS1A

Užite si ničím nerušený zážitok pri sledovaní vášho obľúbeného filmu, programu či seriálu. Televízor Samsung MNA110MS1A Micro LED vám ponúkne uhlopriečku 110". Oproti bežným zariadeniam vôbec nemusí používať podsvietenie či farebné filtre. Obraz je dokonale čistý a jasný. Samsung vám ponúkne neporovnateľnú paletu odtieňov a micro HDR pre realistický kontrast a jas. Inovatívny procesor televízora spája pokročilú umelú inteligenciu a silný výkon. Príjemným benefitom televízora Samsung je realistický 3D zvuk, ktorý vám dodá dokonalý komfort pri sledovaní. Vhod vám príde tiež skvelá funkcia Multi View, pomocou ktorej môžete pripojiť k televízoru telefón, rozdeliť obrazovku a sledovať obsah z viacerých zdrojov súčasne.



TV Samsung Micro LED- Miniatúrne obrazové body a maximálny zážitok

Stlmte svetlá, pohodlne sa usaďte a nechajte sa unášať prvotriednym audiovizuálnym zážitkom. Spoločnosť Samsung predstavuje televízor Micro LED, ktorý je vybavený samosvietiacimi anorganickými RGB LED diódami, samostatne riadenými na mikroúrovni, ktoré na rozdiel od tých organických časom nijako nestrácajú na svojej jasnosti a sile. Doteraz najväčšíia obrazovka Infinity potom obohatí váš interiér moderným, nadčasovým dizajnom. Micro LED je televízor, ktorý premení bežné sledovanie na prepychové domáce kino.

Kontrast televízora Samsung MNA110MS1A Micro LED ovládaný na mikroskopickej úrovni

Televízor Samsung Micro LED dáva kontrastu úplne nový význam s unikátnou technológiou. Každý jeden pixel je samostatne a precízne ovládaný samonosnými LED diódami mikroskopickej veľkosti - takže ponúkne dokonale sýty kontrast, špičkový jas, ostré línie a realistické farebné prechody. Oproti bežným zariadeniam teda vôbec nemusí používať podsvietenie či farebné filtre. Autentický obsah presne tak, ako má vyzerať.

Bezkonkurenčné spektrum živých farebných tónov

Predstavte si úchvatné a živé farby, ktoré časom nevyblednú. Neporovnateľná paleta odtieňov, ktorú vám TV Samsung MNA110MS1A Micro LED ponúka, si vďaka použitiu anorganických minerálov zachovávajú svoju krištáľovú jasnosť. Pokročilý procesor v srdci televízora dokáže spracovávať farby na 20-bitovej úrovni a poteší vaše oči dokonale vykresleným obrazom, ktorý vás prenesie priamo na tropický ostrov zaliaty zlatým slnečným svitom - alebo kamkoľvek inam sa vizuálne vydáte.

Samsung TV MNA110MS1A Micro LED ponúka micro HDR pre realistický kontrast a jas

Vychutnajte si v obľúbenom filmovom maratóne aj tie najmenšie detaily, ktoré vám ponúknu takmer hyperrealistický zážitok. Rozličné textúry a proporcie vám naživo vyvstanú pred očami, hlboké čierne sa postarajú o vysoký kontrast a jas 2 000 nitov spoľahlivo prežiari akokoľvek slnečný deň. Sledovať televízor Samsung MNA110MS1A Micro LED tak môžete pokojne od rána až do večera bez toho, aby vám z dýchberúceho obrazu čokoľvek uniklo.

Výkonný procesor s umelou inteligenciou

Inovatívny procesor televízora Samsung MNA110MS1A Micro LED kombinuje pokročilú umelú inteligenciu a silný výkon. Precízne ovláda a kontroluje každú jednu LED diódu so samostatným zdrojom. Scénu po scéne navyše upravuje váš obľúbený obsah na kvalitu 4K a zároveň optimalizuje jas a zvuk, aby vám ponúkol tú najvyššiu akosť sledovania.

Prvotriedny dizajn TV Samsung MNA110MS1A Micro LED

Čistá estetika. Monolitický dizajn. Futuristický vzhľad. TV Samsung MNA110MS1A Micro LED vám ponúkne nezabudnuteľné rodinné zážitky, nespočetné dobrodružstvo v obľúbených hrách a filmové vyžitie pre najnáročnejších. Okrem toho však perfektne doplní váš interiér o moderné umenie. Nechajte sa preniesť do budúcnosti zakaždým, keď vstúpite do vašej obývačky.

Infinity obrazovka pre nekončiace zážitky

Samsung TV Micro LED mení hru s ultratenkým 24,9 mm profilom a špičkovým bezrámčekovým displejom. S 99 % pomerom obrazovky k telu využíva maximum z mohutnej 110" Infinity obrazovky, s ktorou vás kompletne vtiahne priamo doprostred sledovaného deja - a nepustí, kým film neskončí.

Realistický 3D zvuk televízora Samsung Micro LED

Ruka v ruke s bezkonkurenčným obrazom ide aj kvalitné, obklopujúce audio. Technológia priestorového zvuku Arena Sound tvorí dokonalú symfóniu s ostatnými inováciami televízora Samsung MNA110MS1A Micro LED a vpustí do vášho domova dokonale vykreslené hudobné tóny a krištáľovo jasné dialógy, ako by sa scéna odohrávala priamo pred vašou pohovkou.

Skvelá harmónia TV a soundbaru

Pri ozvučení miestnosti je vhodné, aby sa dokonale zladený zvuk šíril z viacerých zdrojov. Micro LED TV preto ponúka smart technológiu Q-Symphony, ktorá vám po pripojení kompatibilného soundbaru umožní naďalej prehrávať zvuk aj zo samotného televízora. Výsledkom je mohutnejší zvuk a lepší priestorový efekt.

Buďte obklopení špičkovým zvukom zo Samsung Smart TV MNA110MS1A Micro LED

Spoznajte naozaj dynamické audio, s ktorým budú vaše obľúbené postavy znieť, ako by stáli priamo vedľa vás. Zvuk sledujúci pohyb (OTS Pro) využíva zabudované reproduktory a analýzy jednotlivých scén, aby vám priniesol vskutku realistický zážitok zo Samsung Smart TV MNA110MS1A Micro LED. Každý priestor je iný, už však nemusíte na svojom TV nastavovať každý detail. Kalibrácia zvuku SpaceFit Sound všetko analyzuje a optimalizuje za vás, takže vám stačí len ponoriť sa do svojich obľúbených hier či filmov a naplno si ich užiť.

Využite obrazovku TV Samsung Micro LED na maximum

Pod názvom Multi View sa skrýva inteligentná funkcia, ktorá vám umožní pripojiť k TV Samsung MNA110MS1A Micro LED telefón, rozdeliť obrazovku a sledovať obsah z viacerých zdrojov súčasne - napríklad hrať hru a vedľa k nej sledovať videonávod. 4K panely môžete rozdeliť dokonca až na 4 obrazy.


Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 842 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 950 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 110 " (279,4 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia Micro LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkcie Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, PIP (obraz v obraze)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi ready
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup
HDMI 6 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru Bez tunera

Rozmery a hmotnosť

Šírka 242 cm
Výška bez podstavca 136 cm
Hĺbka bez podstavca 2,5 cm
Hmotnosť 87 kg

Farba

Farba Strieborná

Zvuk

Typ reproduktorov Subwoofer

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním
Kód:  WR178s
Produktové číslo:  MNA110MS1ACXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12