Obnoviť stránku

105" Samsung UE105HU9500

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

105" Samsung UE105HU9500

Nová vlajková loď spoločnosti Samsung na poli zobrazovacích zariadení predstavuje absolútnu špičku. Základom nemôže byť teda nič iné než prehnutá obrazovka s rozlíšením Ultra HD, čo znamená, že na nej uvidíte každučký detail zreteľnejšie ako na "obyčajnom" Full HD televízore. Konkrétne štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD dosahuje nevídané ostrosti a detaily, aké ste ešte nikdy nevideli. Takýto obraz si môžete vychutnávať aj v prípade, že daný obsah nepochádza zo zdroja UHD. Systém spracovania obrazu zvyšuje rozlíšenie vysielaných televíznych relácií a filmov. Vďaka tomu získate úroveň ostrosti, ktorá je takmer rovnaká ako pri rozlíšení Ultra High Definition. Prehnutá obrazovka maximalizuje prirodzenosť vnemu a výťažnosť detailov, ktoré sa divákovi na plochej obrazovke v okrajoch strácajú. Nejde teda len o dizajnový prvok, hoci sa futuristickým vzhľadom neodmysliteľne zapíše do obývačky.
Výbava ponúka duálny tuner HD DVB-T2/C/S2 slúžiaci na príjem televízneho vysielania vo vysokom rozlíšení. Rozhraniu televízora kraľuje štvorica HDMI vstupov. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj filmy z vášho Blu-ray prehrávača v tej najvyššej kvalite. Štandardom je potom súprava 4 USB portov, ktorá slúži na pripojenie mobilných dátových úložísk a tiež integrovaná WiFi. UHD Evolution Kit znamená, že si môžete vychutnať technologické novinky na vašom televízore, bez toho aby ste ho museli meniť za iný. Budete mať najlepšiu kvalitu obrazu dnes, ale aj s príchodom nových štandardov UHD. Celkový zážitok dokreslí zvuková zostava skladajúca sa z dvoch 40 W reproduktorov, 40 W tweetera a 40 W subwoofera.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 105 " (266,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Prehnutý TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Svetelný senzor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR456o2f6
Produktové číslo:  UE105HU9500TXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17