Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Xiaomi Redmi 1S Black Dual SIM

3,8 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Redmi 1S Black Dual SIM

Známy čínsky výrobca Xiao si pripravil novinku, ktorá vylepšuje starší model Redmi. Nový Xiao Redmi 1S je vysoko kvalitný smartfón vybavený štvorjadrovým procesorom Qualcomm MSM8628 s taktom 1,6 GHz, špičkovým grafickým čipom Adreno 305  1 GB operačnej pamäte a exkluzívnym prostredím MIUI v5 založeným na systéme Google Android 4.2 Jelly Bean. Inteligentný telefón s vami bude komunikovať samozrejme v českom jazyku a pre vaše dáta je pripravená 8 GB vnútorná pamäť, ktorú v prípade potreby môžete rozšíriť pomocou Micro SD karty o ďalších až 32 GB.

Tento prestížny inteligentný telefón vyniká veľkým 4,7" IPS displejom, ktorý poskytuje ohromujúce farby z takmer ľubovoľného uhla pohľadu. Vďaka rozlíšeniu 1280 × 720 pixelov vás displej prekvapí svojou jemnosťou. Ochranu proti poškriabaniu zaistí Gorilla Glass II. Určite oceníte podporu pre 2 SIM karty a špičkový 8mpx fotoaparát s LED prisvietením a autofokusom.  Na Skype rozhovory je potom pripravený predný fotoaparát s rozlíšením 1,3 Mpix.

S telefónom môžete fotiť, prehrávať hudbu, počúvať FM rádio, prezerať si obrázky, natáčať videá vo Full HD, cestovať vďaka GPS navigácii, surfovať po internete, zdieľať svoje zážitky, komunikovať cez sociálne siete (Facebook, Twitter ) alebo si prezerať fotky a videá z YouTube cez Wi-fi sieť. O dlhú výdrž sa postará akumulátor s kapacitou 2000 mAh. Ak hľadáte prestížny smartfón s vynikajúcim výkonom, je Xiao Redmi 1S tým pravým práve pre vás.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,7 " (11,94 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 8 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 1,6 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2,2
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 1,6 GHz (1 600 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM
Typ vedľajšej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  XI004a4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03