Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TP-LINK TL-PA2010 Starter Kit

4,7 193 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-PA2010 Starter Kit

Sada dvoch adaptérov slúžiacich na rozvod LAN siete prostredníctvom existujúcich rozvodov elektrickej siete pri súčasnom zachovaní prívodu elektrickej energie. Adaptéry sú ideálnou voľbou do domácností či kancelárií, kde poskytnú rovnako kvalitný prenos dát ako po klasickej ethernetovej sieti s výhodou jednoduchej inštalácie, možnosti umiestnenia do miest bez ethernetovej siete a ušetrenia finančných prostriedkov za UTP káble. Rýchle prenosové rýchlosti, úsporný režim pri nevyužívaní a podpora funkcie QoS sú len ďalšími dôkazmi jedinečnosti týchto adaptérov.

Podrobnosti

Rýchla moderná domácnosť


Prenos dát medzi adaptérmi je vďaka technológii Home Plug AV naozaj veľmi rýchly. Maximálna prenosová rýchlosť dosahujúca až neuveriteľných 200 Mbps na vzdialenosť až 300 metrov vám umožní prenášať veľké množstvo súborov, streamovať multimédiá v HD rozlíšení či dokonca aj v 3D, hrať online hry a omnoho viac. Prepojte si zariadenia v domácnosti robustnou a rýchlou sieťou a užívajte si maximálnu pohodu.


Jednoduché umiestnenie


So svojím novým ultrakompaktným prevedením a jednoduchým dizajnom sú adaptéry oveľa menšie ako predchádzajúci rad powerline produktov. S hrúbkou len 28,5 mm zapadnú aj do horšie prístupných miest, kde sa každý centimeter počíta. Nie je tak problém adaptér umiestniť napríklad za stolík pod SmartTV na stene a pripojiť ju tak do sveta internetu.

Bezpečné surfovanie


Ľahko a rýchlo pomocou stlačenia jediného tlačidla pre párovanie si v priebehu okamihu a bez námahy nastavíte Powerline sieť s kompletným 128-bitovým AES šifrovaním, ktoré vám zaručí vysokú mieru bezpečnosti a ochráni vás pred nebezpečným vniknutím zvonku. Naozaj je to také jednoduché - zapojte Powerline adaptéry do zásuviek, pripojte si zariadenie pomocou UTP kábla, stlačte tlačidlo pre párovanie a máte hotovo.

Úsporná prevádzka


Nová generácia adaptérov Powerline so svojím praktickým dizajnom a sofistikovaným módom pre úsporu energie spotrebuje oveľa menej energie než predchádzajúce generácie. Akonáhle cez adaptéry počas určitého časového intervalu neprebieha žiadny prenos dát, samy sa automaticky prepnú z pracovného do úsporného režimu a zredukujú svoju spotrebu až o 85 %.


Parametre a špecifikácie:
Podporované sieťové štandardy:
HomePlug AVIEEE 802.3 (10Base-T)IEEE 802.3u (100Base-T)
Max. dátová priepustnosť:
200 Mbit/s
Dosah:
Až 300 m (vo vnútri)
Modulácia:
OFDM
Zabezpečenia:
128-bitové AES šifrovanie
Rozhranie:
1x RJ-45 LAN
Napájanie:
100 ~ 240 V AC
50 ~ 60 Hz
Spotreba:
2 W
Rozmery:
65 x 52 x 28,5 mm
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 2000/ XP/ 2003/ Vista/ 7
Apple Mac
Linux
Obsah balenia:
2x adaptér
2x ethernetový kábel
Inštalačné CD
Užívateľský manuál

Parametre a špecifikácia

Dosah

Dosah 300 m
Kód:  TP761v1
Produktové číslo:  TL-PA2010KIT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03