Obnoviť stránku

Toshiba Portégé Z30-A-12N strieborný

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Portégé Z30-A-12N strieborný

Vysoký výkon a mobilita sú hlavné prednosti ultrabooku Toshiba Portége Z30-A. Vysoko odolné telo z pevnej horčíkovej zliatiny spĺňa prísne testy HALT, ktoré simulujú 3-ročné používanie. Testy preukázali aj odolnosť pádu z výšky 76 cm alebo pri poliatiu tekutinou, takže je Portége Z30-A skvele pripravený na extrémne používanie. Displej 13,3" vždy poskytne perfektný obraz aj za slnečných dní vďaka antireflexnej povrchovej úprave. Hoci ide hlavne o pracovný nástroj pre profesionálov, s rozlíšením HD Ready a pomerom strán 16:9 si môžete užiť chvíle oddychu hoci aj u obľúbeného filmu.
Výkonný procesor Intel Core i5 ponúka spracovanie 4 vlákien naraz pri frekvencii až 2,6 GHz s funkciou automatického pretaktovania Intel Turbo Boost. Okrem vysokého výkonu a spoľahlivosti je výhodou veľmi nízka spotreba, vďaka ktorej vám notebook na jedno nabitie vydrží až 12 hodín, takže môžete celý deň pracovať bez obmedzenia. Na dáta čaká 128 GB voľného miesta na SSD disku. S jeho rýchlosťou a odolnosťou proti otrasom je perfektnou voľbou pre cestovné notebooky.
Portége Z30-A sa dodáva s predinštalovaným operačným systémom Windows 7 Professional. V balení nájdete aj priložené DVD médium s Windows 8.1 Pro, stačí sa teda len rozhodnúť, akú verziu budete používať. Ovládanie oboch systémov je veľmi intuitívne a vďaka ergonomickej klávesnici s podsvietenými tlačidlami vašu prácu neobmedzí ani slabé okolité osvetlenie. Pohodlnej práci prispieva aj veľký touchpad a AccuPoint. Ak skôr preferujete klasickú klávesnicu a myš, potom iste oceníte možnosť pripojenia dokovacej stanice, ktorá ultrabook rozšíri o celý množstvi portov a v nich stále zapojené periférie. Po príchode do kancelárie stačí vaše prenosné zariadenie pripojiť cez dokovací konektor a všetko je pripravené na prácu.
Štandardom je dnes pripojenie na internet pomocou WiFi, bezdrôtové prepojenie s ďalšími zariadeniami technológiou Bluetooth a ďalšie. Webkamera s Full HD rozlíšením poskytne dokonale verný obraz pri videokonferecích. Vysokú rýchlosť prenosu dát sľubujú porty USB 3.0. Nechýba ani možnosť pripojenia externého monitora alebo napríklad aj televízora pomocou HDMI. Pri prezentáciách môžete oslniť aj bezdrôtovým prenosom obrazu s technológiou WiDi. Ako správny profesionál myslí aj na zabezpečenie. K dispozícii máte čítačku odtlačkov prstov a o ochranu dát na disku sa postará funkcia TPM spolu s SED (Self-Encrypted Drive).

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,3 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 4200U Haswell
Frekvencia procesora 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,6 GHz (2 600 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 7 Professional

Pevný disk

SSD kapacita 128 GB (0,13 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint
Webkamera 2 Mpx

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 11,76 h

Hmotnosť

Hmotnosť 1,2 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Ďalšie rozhrania Dokovací konektor
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 316 mm
Hĺbka 227 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NV138a1g
Produktové číslo:  PT243E-00X006CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03