Obnoviť stránku

Sony MDR-XB600 zlatá

4,6 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-XB600 zlatá

Kompaktné slúchadlá Sony MDR-ZX100 s obľúbeným dizajnom, priamym presným zvukom a výborným pomerom cena/výkon, si už získala mnoho priaznivcov po celom svete. Ľahké slúchadlá s nastaviteľným hlavovým mostom a polstrovanými náušníky poskytujú pohodlie aj pri dlhom nosení. Sú uzavretého typu, takže hudbu dobre počujete aj v hlučných dopravných prostriedkoch. Práve vďaka tomu a ich dobrej skladnosti sú ideálnym spoločníkom na cesty.
Dynamické 30 mm meniče zaistí ostré výšky aj veľmi slušné basy pri vynikajúcom frekvenčnom rozsahu 12 - 22,000 Hz. Plochý prívodný kábel je pevný a odolný, rovnako tak je robustný aj 3,5 mm konektor, ktorý sa u ostatných slúchadiel často zničí. Telo a hlavový most sú kvalitne spracované, čo v tejto cenovej hladine príjemne prekvapí. Aby si vybral skutočne každý, ponúka je firma Sony hneď v troch farbách.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Uzavretý, dynamický
Farebné prevedenie:
Čierne
Priemer meniča:
30 mm (okrúhly)
Magnet:
Feritový magnet
Kapacita:
1000 mW
Membrána:
PET
Kmitočet:
12 - 22 000 Hz
Citlivosť:
100 dB/mW
Impedancia:
24 ohmov
Prípojka:
Pozlátený stereofónny konektor
Dĺžka prívodného kábla:
1,2 m
Hmotnosť:
120 g
Kód:  RO967j5
Produktové číslo:  MDRXB600N.AE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04