Obnoviť stránku

Samsung SH-118CB čierna

4,4 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SH-118CB čierna

Interná optická mechanika Samsung SH-118CB s rozhraním SATA je vhodným príslušenstvom pre väčšinu stolových počítačov. Podporuje čítanie diskov až 16násobnou rýchlosťou u DVD a 48násobnou u médií typu CD-ROM. Poradí si aj s formátom DVD-RAM, u ktorej je rýchlosť čítania 5 ×.

Mechaniku do počítača pripojíte cez rozhranie Serial ATA. Vybavená je 198KB vyrovnávacou pamäťou a krátkou prístupovou dobou. Samozrejmosťou je široká podpora formátov ako napr. DVD-Video, CD-Extra alebo CD-Text. Do počítača ju môžete umiestniť horizontálne aj vertikálne.


Parametre a špecifikácie:

Rýchlosť čítania:
16 × DVD-ROM
5 × DVD-RAM
48 × CD-ROM

Kompatibilita médií:
Mastered DISC, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R 3,95 GB, DVD-R 4,7 GB Authoring, DVD-R 4,7 GB General, DVD-RW 4,7 GB, DVD + R 4,7 GB, DVD + R 8,5 GB (Double-layer), DVD + RW 4,7 GB, DVD-RAM 4,7 GB/2,6 GB 2)

DATA FORMAT:
CD: CD-DA, CD-ROM, MIXED-CD, CD-ROM XA, ENHANCED-CD, CD-EXTRA/CD +, Photo-CD, VIDEO-CD, CD-TEXT, CD-G, Multi-Session (Read )
DVD: DVD-RAM, DVD-ROM, DVD-VIDEO, Multi-Session (Read), Multi-order

Vyrovnávacia pamäť:
198 kB

Rozhranie:
Serial ATA

Prevedenie:
Farba čelného panelu: čierna
Rozmery: 148,2 × 42 × 170 mm

Parametre a špecifikácia

Optické mechaniky

Formát DVD, CD
Typ mechaniky DVD-RAM
Kód:  GT400m3
Produktové číslo:  SH-118CB/BEBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16