Obnoviť stránku

Razer DeathAdder

4,8 84 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer DeathAdder

Hráčska myš Razer DeathAdder 2013 dostala do vienka ako prvá na svete optický senzor s rozlíšením 6400 dpi. Užívateľmi obľúbený snímač modelu Hráčska myš Razer DeathAdder 2013 dostala do vienka ako prvá na svete optický senzor s rozlíšením 6400 dpi. Užívateľmi obľúbený snímač modelu DeathAdder. tak dosiahol skvelú presnosť a zároveň si zachoval svoju jedinečnú charakteristiku. Použitý senzor 4G bol optimalizovaný tak, aby dokonale spolupracoval so všetkými podložkami Razer. Stačí si vybrať jednu z predvolieb v proprietárnom softvéri Synapse 2.0. Ak máte svoju obľúbenú podložku inej značky, potom vám poslúži systém manuálnej kalibrácie.

Pre skutočných profesionálov


DeathAdder 2013 zachováva rýchlosť snímania 200 ips a akceleráciu 50 gi pri nastavení najnižšej citlivosti. Nech si teda zvolíte akékoľvek dpi, môžete si byť istí, že vaše pohyby budú snímané s neuveriteľnou presnosťou.
Na základe požiadaviek mnohých hráčov neobsahuje myš ani žiadnu kontrolu posuvu (No drift control) a nevyrovnáva tak pohyby užívateľa, čo je obzvlášť dôležité pre hry typu FPS, keď potrebujete napríklad nepriateľa trafiť presne do hlavy a kontrola posuvu by vám vyrovnala pohyb inam.

Vylepšená ergonómia


Ergonómia vychádza samozrejme z predchádzajúceho a užívateľmi vysoko úspešného modelu. Navyše však ponúka dva pogumované bočné úchyty, ktoré vám zaistia dokonalú fixáciu, aj keď vyznávate naozaj agresívny štýl hrania.
 

Razer Synapse 2.0


Razer Synapse 2.0 je proprietárny a dokonale intuitívny softvér, ktorý funguje ako mozog celej myši. Automaticky sa synchronizuje s cloudovým serverom, sťahuje aktualizácie ovládačov a ukladá individuálne nastavenia, bez toho aby ste museli pohnúť prstom. Vďaka tomu nebudete musieť opätovne nastavovať myš ani na „žúre“ u kamaráta, či profesionálnych turnajoch. Softvér Razer Synapse 2.0 totiž ukladá nastavenia vašej domovskej myši DeathAdder 2013, použije ho na ľubovoľnom počítači a vyrobí tak jej presnú kópiu.


Parametre a špecifikácia:
Senzor:
Typ: optický 4G
Rozlíšenie: 6400 dpi
Okamžité nastavenie citlivosti (On-The-Fly)
Rýchlosť snímania: 200 ips (5 m/s)
Maximálna akcelerácia: 50 g
Tlačidlá:
5x Hyperesponse
Nezávisle programovateľné
Ostatné:
Podpora softvéru Razer Synapse 2.0
Odozva: 1000 Hz Ultrapolling/1 ms
Režim stále zapnuté (Always-On mode)
Dokonale klzné plochy Ultraslick
Pripojenie:
Opletený kábel
Konektor: pozlátený USB
Dĺžka kábla: 2 m
Podporované OS:
Windows 8/7/Vista/XP (32bit)
Mac OS X (v10.6-10.7 a novší)
Prevedenie:
Určenie: pre pravú ruku
Rozmery: 127 x 70 x 44 mm (D x Š x V)
Hmotnosť: 105 g

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7 cm
Výška 4,4 cm
Hmotnosť 105 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 6 400 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné
Ďalšie vlastnosti Požívateľské profily

Farba

Farba Čierna
Kód:  MR057c4
Produktové číslo:  RZ01-00840100-R3G1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16