Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI R9 280 Gaming 3G

4,8 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R9 280 Gaming 3G

Využívajte najpokročilejšie výrobné technológie a doprajte si dychberúci výkon. Unikátne grafické jadro Tahiti je taktované na frekvencii 933 MHz, kde si len tak v pokoji drieme. Akonáhle však dorazí žiadosť o krajší obrázok, ihneď precitne a vyženie svoju rýchlosť až na žeravých 1000 MHz. Jadru pomáhajú rýchle pamäte DDR5 s kapacitou 3072 MB, pracujúce na vysokom kmitočte 5000 MHz.

Bohatá konektivita

Zobrazovacie zariadenie pripojíte jednoducho cez zdvojený Mini-DisplayPort, DVI alebo HDMI. Na vašich monitoroch si tak budete môcť vychutnať detaily všetkých náročných moderných hier v rozlíšení až 4096 × 2160 obrazových bodov. Tlačený spoj je v súlade s firemnou politikou Military Class osadený iba komponentmi najvyššej kvality spĺňajúcimi armádny štandard MIL-STD-810G. Špecialitou je tiež nereferenčný chladič Twin Frozr IV s technológiou proti usadzovaniu prachu, ktorý sľubuje nižšie teploty a tichšiu prevádzku, ako pri použití štandardného chladiča.

Ľahké pretaktovanie

MSI k svojim kartám dodáva aj kvalitný softvérový balík pre pokročilých používateľov. Ten zahŕňa MSI Afterburner, slúžiaci na jednoduché pretaktovanie karty. Výsledok si potom môžete otestovať pomocou nástroja Kombustor. Ďalej je možné nahrávať videá z hier v reálnom čase alebo regulovať otáčky ventilátorov. Novinkou je MSI Gaming App, ktorá umožňuje prepínanie medzi režimami grafickej karty (OC/Gaming/Silent).

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 128 mm
Výška 37 mm
Hĺbka 269 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 280
Počet stream procesorov 1 792×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, mini DisplayPort

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Prídavné napájanie 1× 6-pin + 1× 8-pin
Kód:  EF838o2
Produktové číslo:  R9 280 GAMING 3G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02