Obnoviť stránku

MSI R9 270 Gaming 2G

4,7 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R9 270 Gaming 2G

Grafická karta s čipom R9 270 si právom podmaní vyššiu strednú triedu. Luxusné prevedenie spoločnosti MSI krásne zapadne do každého stroja. Zahráte si s ňou všetky moderné hry s maximálnymi detailmi vo Full HD rozlíšení. Vo väčšine prípadov tiež so zapnutým vyhladzovaním. Konkurencia v podobe GeForce 660 GTX bledne závisťou a mizne v prepadlisku dejín.
1280 unifikovaných jednotiek pracuje rýchlosťou 900 MHz, ale pri zaťažení vyletí frekvencia až na 975 MHz. Báječný výkon vám zaistí vysokú frekvenciu snímania bez jediného zádrheľa. Pokročilý 28 nm výrobný proces totiž umožnil znížiť spotrebu a zároveň zvýšiť výkon. Čip komunikuje s 2 GB rýchlych GDDR5 pamätí cez 256-bitovú zbernicu. Ohromným prekvapením je prítomnosť úplne nového programovacieho rozhrania Mantle. To dokáže získať z hardvéru maximum výkonu a oproti DirectX dovolí až deväťnásobné volanie vykresľovacích funkcií.
Tlačený spoj je v súlade s firemnou politikou Military Class IV osadený len komponentmi najvyššej kvality, ktoré spĺňajú armádny štandard MIL-STD-810G. Špecialitou sa javí aj nereferenčný chladič Twin Frozr IV s technológiou proti usadzovaniu prachu, ktorý sľubuje nižšie teploty a tichšiu prevádzku. MSI k svojim kartám dodáva aj kvalitný softvérový balíček pre pokročilých používateľov. Ten zahŕňa MSI Afterburner slúžiaci na ľahké pretaktovanie karty. Výsledok si potom môžete otestovať pomocou nástroja Kombustor. Ďalej môžete zaznamenávať videá z hier v reálnom čase alebo regulovať otáčky ventilátorov. Novinkou je MSI Gaming App, ktorá umožňuje prepínanie medzi režimami grafickej karty (OC/Gaming/Silent). Na oživenie karty budete potrebovať aspoň 500 W zdroj s jedným PCI-Express konektorom.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 127 mm
Výška 34 mm
Hĺbka 256 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 270
Počet stream procesorov 1 280×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier, Profesionálne

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 600 MHz (5,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 150 W
Kód:  EF838m2
Produktové číslo:  R9 270 GAMING 2G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08