Obnoviť stránku

MSI R7 250 2GD3 OC

4,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R7 250 2GD3 OC

Spoločnosť MSI predstavuje svoj pretaktovaný model s označením Radeon R7 250, ktorý za výhodnú cenu poteší svojim stabilným výkonom. Celkom 2 GB pamäte DDR3 pracuje na frekvencii 1800 MHz. Grafické jadro využíva prednosti najpokrokovejšieho 28nm výrobného procesu. Plne disponuje 384 stream procesormi a funguje na hranici 1050 MHz, v Boost režime dokonca 1100 MHz. Nereferenčný chladič využíva 9 cm ventilátor s PWM reguláciou. Jeho lopatky sú dizajnované na báze Propeller Blade a poskytujú tak o 20% väčší prietok vzduchu ako tradičné riešenie.
Karta je vhodná na hranie starších počítačových hier, ak však nepotrebujete hrať do detailov, poradí si aj s tými najnovšími titulmi. Ohromným prekvapením sa javí prítomnosť úplne nového programovacieho rozhrania Mantle. To dokáže vymáčknúť z hardware maximum výkonu a oproti DirectX dovolí až deväťnásobné volanie vykresľovacích funkcií. Vďaka osvedčenému chladiču sa pýši veľmi tichou prevádzkou, samozrejmosťou je potom tiež nízka spotreba. Na pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená analógovým konektorom D-SUB a ďalej modernými DVI i HDMI.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie R7 250
Počet stream procesorov 384×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 050 MHz
Frekvencia pamäte 1 800 MHz (1,8 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 65 W
Kód:  EF838j4
Produktové číslo:  R7 250 2GD3 OC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04