Obnoviť stránku

MSI GE60 2PE-071XCZ Apache Pro

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI GE60 2PE-071XCZ Apache Pro

Veľmi výkonné notebooky MSI radu GE60 Apache Pro patria medzi to najlepšie, čo je momentálne v gaming segmente dostupné. Vynikajú špičkovú hardvérovú výbavou, kvalitným kovovým spracovaním a mnohými rôznymi špecialitami, ktoré sú vyvinuté špeciálne pre náruživých hráčov počítačových hier, ktorí svoje herné železo chcú mať neustále pri sebe či už doma, na LAN párty s kamarátmi či na dovolenke.

Hráčom doma aj na cestách

Oproti obvyklým robustným herným notebookom je rad GE60 Apache Pro až neuveriteľne tenký a ľahký. S váhou iba 2,6 kg a hrúbkou ľahko presahujúce 3 cm si zahráte vaše obľúbené hry naozaj kdekoľvek.

Poriadna grafika

Čo by to bolo za herný notebook bez poriadnej grafickej karty? Preto v MSI GE60 nenájdete nič iné ako zástupcu najnovšej generácie grafických kariet, model nVidia GeForce GTX 860M prinášajúci oproti predchádzajúcej generácii až o 50 % vyšší výkon pri nižšej spotrebe.

Spoľahlivá prevádzka

Dobré chladenie herného notebooku je rovnako dôležité ako jeho výkon. Sofistikovaný systém chladenia Cooler Boost efektívne a s minimálnou hlučnosťou odvádza teplo z kľúčových komponentov a zvyšuje tak ich výkon a predlžuje životnosť.

Všetky vychytávky pohromade

SteelSeries predstavuje aplikáciu, ktorá konečne spája všetky nastavenia často využívaných funkcií dohromady na jednom mieste. Môžete tu nastaviť cez 1000 rôznych kombinácií podsvietenia klávesnice alebo pohodlne spravovať vaše kompatibilné herné periférie.

Doslova nezastaviteľný

V krásnom kovovom šasi sa ukrýva ten najvýkonnejšie súčasný hardvér na čele s procesorom generácie Haswell, starostlivo vyladený inžiniermi spoločnosti MSI.
Pri hraní tých najnovších herných shotov súčasnosti na najvyššie detaily sa vám bude tajiť dych napätím a často si budete pripadať ako by ste sa ocitli priamo v onom hernom svete.

Vďaka možnosti pripojenia dvoch externých monitorov k notebooku sa vám otvárajú ďalšie možnosti jeho využitia. Získate naozaj priestrannú pracovnú plochu ideálnu pre poriadny multitasking.

Špičkový v každom detaile

Medzi ďalšie malé, hoci veľmi užitočné, vychytávky patrí nezávislý audio zosilňovač navrhnutý špeciálne pre herné slúchadlá, ozvučenie od značky Dynaudio, vďaka ktorému neprepočujete žiadneho nepriateľa a profesionálne sieťové riešenie Killer E2200 minimalizujúce lagy pri hraní.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 4200H Haswell
Frekvencia procesora 2,8 GHz (2 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 860M

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Pevný disk

HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika
Webkamera 2 Mpx

Batéria

Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,4 kg

Rozhranie

Dátové FireWire
Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac

Rozmery

Šírka 383 mm
Hĺbka 249,5 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NB068b9
Produktové číslo:  GE60 2PE-071XCZ Apache Pro
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03