Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Logitech Touch Mouse M600

4,0 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Touch Mouse M600

Inovatívna dotyková myš Logitech Touch Mouse M600 vám umožní rolovať, zameriavať a posúvať kurzor, či už vaše prsty budú kdekoľvek na povrchu myši.Vďaka modernému dizajnu, jemným hranám, a krivkám navrhnutým pre pohodlné uchopenie je držanie myši príjemné, a navyše vyzerá skvele všade, kde budete svoj notebook používať.
Jedinečný tvar myši bol navrhnutý tak, aby pocit pri najčastejších úkonoch - zameriavanie, klikanie a rolovanie bol čo najpríjemnejší.Jedná sa o skvelú voľbu pre pravákov rovnako ako pre ľavákov: oblasti určené pre klikanie možné pomocou softvéru Logitech SetPoint ľahko premapovať.Myš Logitech Touch Mouse M600 je navyše vybavená miniatúrnym prijímačom Logitech Unifying, vďaka ktorému je možné k počítaču pripojiť až šesť kompatibilných zariadení - myší alebo klávesníc prostredníctvom jediného USB portu.Môžete pridať klávesnicu, prepínať medzi rôznymi typmi myší, ktoré používate pre rôznu prácu alebo ako doplnok vášho životného štýlu, bez toho aby ste museli vymieňať prijímača alebo obetovať ďalšie USB port.
Vďaka hladkému povrchu na spodnej časti myši, vyspelému optickému sledovanie pohybu a veľmi ľahkému používanie ponúka táto štíhla myš všetko, čo by ste očakávali od značky Logitech - a ešte viac.Však myška získala ocenenie za inovatívny dizajn a konštrukciu v rámci medzinárodného veľtrhu CES 2012 v kategórii počítačových periférií.
Parametre a špecifikácie:
Pripojenie:
Bezdrôtová technológia 2.4 GHz
Rozhranie: USB (mini prijímač)
Napájanie:
Voľba 1 alebo 2 AA batérií
Prepínač on-off
Ľad indikátor nabitia batérií
Systémové požiadavky:
Windows 7
Voľný USB port
Internetové spojenie pre stiahnutie ovládačov
Štandardné balenie:
Myš
Logitech Unifying prijímač
2x AA batérie
Užívateľská dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 200 g

Použitie myši

Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 1 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Bez kolieska

Ďalšie vlastnosti myši

Ďalšie vlastnosti Miniatúrny senzor

Farba

Farba Čierna
Kód:  MG10511
Produktové číslo:  910-002669

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06