Obnoviť stránku

Lite-On SSM-85H5SX stříbrná (silver) - DVD±R 8x, DVD+R9 4x, DVD-R DL 4x, DVD-RAM 5x, externí USB2.0

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Lite-On SSM-85H5SX stříbrná (silver) - DVD±R 8x, DVD+R9 4x, DVD-R DL 4x, DVD-RAM 5x, externí USB2.0

Kompaktná externá DVD napaľovačka pripojiteľná vysokorýchlostné zbernicou USB 2.0 s podporou technológie LightScribe.Umožňuje zápis až 8x na formáty DVD + R aj DVD-R a až 4x na dvouvrstvá média DVD + R9, na ktoré je možné uložiť až 8,5 GB dát.Samozrejmosťou je zápis na bežné CD-R alebo CD-RW disky.Výhodou je i bezproblémová podpora médií formátu DVD-RAM.
Unikátna technológia LightScribe dokáže "kresliť" vypalovacím laserom na povrch média.Ľahko tak možno vytvoriť profesionálne vyzerajúce obrázok v stupňoch šedi na vhodnom CD alebo DVD disku, bez nutnosti vlastniť špeciálne drahú tlačiareň, bez lepenia potlačených etikiet zhoršujúcich čítanie médiá, bez plytvania nákladným spotrebným materiálom.Stačí len napáliť obsah na médium, otočiť ho a na vrchní stranu vypáliť obrázok.
Parametre a špecifikácie:
Rýchlosti zápisu:
8x DVD ± R
4x DVD + R9
8x DVD ± RW
5x DVD-RAM
24x CD-R
24x CD-RW
Rýchlosť čítania:
8x DVD-ROM
24x CD-ROM
Vyrovnávacia pamäť:
2 MB
Rozhranie:
USB 2.0
(pre notebooky a SLIM PC)
Veľkosť médií:
8 a 12 cm
Kód:  GL313c
Produktové číslo:  SSM-85H5SX-02C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07