Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Lenovo TAB S8-50 Ebony Black

4,8 149 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo TAB S8-50 Ebony Black

Dokonalý spoločník

Lenovo IdeaTab S8-50 je cenovo dostupný tablet, ktorý však môže smelo konkurovať aj tým najdrahším tabletom. Tenký a elegantný dizajn aj vysoký výkon, to všetko stelesňuje nový IdeaTab S8-50. Čítanie, počúvanie hudby, sledovanie filmov alebo prezeranie webových stránok na cestách - všetko zvládne na jednotku. Navyše je tak ľahký, že o ňom pri preprave v brašni  nebudete ani vedieť.

Lenovo IdeaTab S8-50

64-bitový procesor Intel Atom

Lenovo IdeaTab S8-50

Špičková obrazovka

Bezrámčkový 8 "IPS displej zobrazuje v jemnom rozlíšení 1920 x 1200 a poskytuje ešte ostrejší obraz ako Full HD. Nikdy vám tak neunikne žiadny detail. Môžete sa tešiť na živé farby aj široké pozorovacie uhly vo vnútorných i vonkajších priestoroch. Celý predný panel je prekrytý kvalitným sklom Infinity Glass, ktoré rozširuje zorné pole a chráni displej.

Elegantný dizajn

Tenký dizajn (7,9 mm) a nízka hmotnosť (299 g) sú hlavnými prednosťami tabletu S8-50. Elegantný a štýlový dizajn podtrhuje displej, ktorý zasahuje vďaka malým okrajom, takmer cez celé telo tabletu.

Lenovo IdeaTab S8-50
Lenovo IdeaTab S8-50

Perfektný audio zážitok

Aby bolo dosiahnuté čistejšieho zvuku, sú reproduktory tabletu umiestnené na prednej strane smerom k vám. V spojení s pôsobivým priestorovým zvukom technológie Dolby Audio poskytujú bohatý a plný zvuk, ktorý si vychutnáte pri sledovaní filmov i počúvaní hudby.

Vynikajúci fotoaparát

Svoje zážitky z ciest zachytíte 8 Mpx fotoaparátom s vysokou svetelnosťou F2,2. Zhotovíte si tak nádherné fotografie aj pri nízkom osvetlení. Pre komunikáciu s priateľmi poslúži predná webkamera s rozlíšením 1,6 Mpx.

Lenovo IdeaTab S8-50
Lenovo IdeaTab S8-50

Vysoký výkon

O výkon sa stará 4jadrový procesor Intel Atom Z3745 s funkciou dynamického navyšovanie taktu známeho z desktopu. Vďaka tomu prispôsobuje výpočtový výkon špecifickým úlohám s cieľom maximalizovať životnosť batérie bez kompromisov. Navyše si oproti iným tabletom dokáže poradiť aj so 64-bitovými aplikáciami.


Lenovo IdeaTab S8-50

Optimalizovaný systém

Operačný systém Android 4.4 KitKat optimalizuje operačnú pamäť a zlepšuje dotykové ovládanie, takže práca s tabletom bude rýchlejšia a presnejšia ako kedykoľvek predtým.

Kód:  NT210d9d
Produktové číslo:  59426773
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11