Obnoviť stránku

Kingston HyperX 3K SSD 240 GB

4,9 107 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston HyperX 3K SSD 240 GB

Označenie HyperX je výsadou iba tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Nie inak je tomu aj v prípade špičkového SSD disku Kingston 3K s bleskovo rýchlymi prenosmi dát ako pri čítaní, tak pri zápise.

Skvelý pomer cena/výkon


Pokročilých používateľov alebo hráčov, ktorí majú pre svoj počítač len obmedzený rozpočet a nemôžu si dovoliť kupovať tie najdrahšie komponenty, iste poteší nízka cena nové SSD disku Kingston HyperX 3K. Ten v sebe kombinuje prémiové pamäťové čipy s celkovým počtom 3000 cyklov a druhú generáciu pamäťového radiča SandForce.

Zrýchlenie počítača


Prívetivá cena disku 3K znamená, že si viac užívateľov môže užívať rýchlejšie hranie, prácu vo viacerých programoch naraz, okamžitú odozvu systému a vôbec celkové zrýchlenie celého počítača.
Aplikácie a hry sa načítajú neporovnateľne rýchlejšie než pri klasickom platňovom disku, vďaka okamžitému prístupu k dátam sa zvýši FPS pri moderných hrách a aj prenášanie objemnejších dát je otázkou niekoľkých málo okamihov.

Moderný a bezpečný


Extrémne rýchle prenosové rýchlosti ako na zápis, tak na čítanie plne profitujú z najnovšej generácie rozhrania SATA III (6 Gb/s). Spoločne s energeticky efektívnym a rýchlym radičom SandForce s technológiou DuraClass disk zaistí maximálnu ochranu vašich dát po celú dobu svojej životnosti.

Vhodný do každého PC


Tak ako všetky produkty radu HyperX je aj nový SSD disk 3K spracovaný prvotriedne. Tenký, hliníkový obal v tmavom vyhotovení bude pôsobiť exkluzívne v akejkoľvek počítačovej skrini (súčasťou balenia je aj bracket na montáž do 3,5" slotu) a vďaka nízkej hmotnosti je skvelým kandidátom aj na použitie v prenosných počítačoch. Chýbajú mu akékoľvek pohyblivé časti (je absolútne tichý), spotreba a s ňou spojené zahrievanie je oproti klasickým diskom minimálna a vaše dáta navyše zostanú v úplnom bezpečí aj pri nechcených nárazoch disku (až do preťaženia 1500G).

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 9,5 mm (0,95 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 97 g (0,1 kg)

Farba

Farba Čierna
Kód:  FT130i
Produktové číslo:  SH103S3/240G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16