Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Intel Pentium G3258

4,9 139 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Pentium G3258

Intel hrá vlastnú ligu

Spoločnosť Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov. Jej úspešnosť a inovácie prinášajú sladké ovocie v podobe novej generácie procesorovej architektúry Intel Haswell Refresh.

Intel

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Intel Pentium


Kremíková nádhera

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kremíková nádhera

Hlboké zmeny v jadre

Ide o štvrtú generáciu procesorov Core a evolučný krok zvaný Tock. Na rozdiel od Tick (Ivy Bridge) nejde len o vyladenie výrobného procesu a drobné úpravy, ale o veľmi výrazné inovácie v návrhu celého jadra. Procesorová časť dostáva novú inštrukčnú sadu zvanú Haswell New Instruction a v rámci grafického jadra prichádza nová éra v podobe čipu Iris.


Samotný Intel Pentium G3258 tiká na frekvencii 3,2 GHz a musí byť umiestnený v zásuvke s označením Socket 1150. Procesor skvele dopĺňa HD Graphics, ktorá navýšila svoj ??kmitočet na pekných 1100 MHz. Skvele poslúži najmä pri kancelárskom nasadení alebo v menej náročnej domácnosti. Nemá problém s prehrávaním Full HD videa, ale pre plné zážitky z počítačových hier zvoľte radšej samostatnú grafickú kartu z našej širokej ponuky.


V príslušenstve je aj chladič

Spoločne s procesorom je dodávaný aj základný chladič od výrobcu, ktorý spĺňa všetky prevádzkové parametre. Napriek tomu však vrelo odporúčame zvoliť niektorý z vyspelejších chladičov z našej ponuky. Výsledkom budú nižšie teploty a hlučnosť pri dlhodobej prevádzke.

Priložený chladič

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Priložený chladič

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora Intel Pentium
Socket Intel 1150
Modelové označenie Intel Pentium G3258
Kódový názov procesora Haswell Refresh

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,2 GHz (3,2 GHz)

Integrovaná grafická karta

Frekvencia 0 MHz

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Integrované GPU, Chladič v balení
TDP 53 W
L2 cache 0,5 MB
L3 cache 3 MB
Kód:  BO421m3
Produktové číslo:  BX80646G3258

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07