Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HyperX Cloud Gaming Headset

4,9 392 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX Cloud Gaming Headset

HyperX Cloud Gaming Headset

HyperX Cloud Gaming Headset

Hrajte bez bolestí s náhlavnou súpravou HyperX Cloud. Slúchadlá sú optimalizované pre profesionálne hranie a majú mimoriadne mäkko vystlaný hlavový most, ušné polstrovanie z pamäťovej peny a klapky vystlané umelou kožou, takže vám umožnia hrať celé hodiny.

 

Súprava vyhovuje štandardu HiFi, je kompatibilná s adaptérom pre zapojenie v lietadle a vyznačuje sa bohatým zvukom a výrazným dizajnom HyperX. Slúchadlá HyperX Cloud sa opierajú o dvojročnú záruku, bezplatnú technickú podporu a povestnú spoľahlivosť, vďaka ktorým si výrobky HyperX hráči vyberajú už viac ako desať rokov.

Unikátny dizajn

v podaní slúchadiel HyperX

Skvělý zvuk a nepřekonatelný design

Luxusné prevedenie

HyperX Cloud sú vybavené enormne veľkými meničmi s rozmerom 53 mm, ktoré dokážu správne reprodukovať atmosféru aj vzdialenejšie zvuky s výbornou lokalizáciou. Hrajte celé hodiny a nenechajte sa rušiť.
Polstrovanie pamäťovou penou prináša svojmu užívateľovi mimoriadne pohodlie a izoluje ho od okolitého hluku. Prekrytie kvalitnou koženkou a mäkká polstrovaná čelenka vám pomôžu zabudnúť, že máte na ušiach špičkovú audio zostavu. Slúchadlá dodávajú intenzívny audiozážitok s krištáľovo čistými tónmi a nevídane hlbokými basmi. Medzi príjemné vychytávky patrí odnímateľný mikrofón.

  1. Masívne hliníkové prevedenie.
  2. Mäkká a pohodlná koža.
  3. Výmenné náušníky.
  4. Odpojiteľný mikrofón.
  5. Uzavretá konštrukcia pre odizolovanie zvuku.
Důraz na pohodlí

Nasaďte si ich ešte dnes

Obsah balenia:

  • Slúchadlá
  • Odpojiteľný mikrofón
  • Náušníky
  • Predlžovací kábel
  • Splitter
  • Obal na slúchadlá
  • Adaptér do lietadla
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  DS992b
Produktové číslo:  KHX-H3CL/WR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09