Obnoviť stránku

Drevené figúrky - Medvedia rodinka

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Drevené figúrky - Medvedia rodinka

Najobľúbenejšie hračky bývajú tie najjednoduchšie. Vráťte sa do detských čias a spolu so svojimi deťmi sa zoznámte s touto krásnou celodrevenou medveďou rodinkou. Pán Medveď, pani Medvedica a ich dve deti vás príjemne zamestnajú na nejedno popoludnie. Táto klasická detská hračka ponúka možnosť výmeny hlavičiek postavičiek a ich oblečenia. Môžete jednotlivé diely rôzne kombinovať a vychutnať si pri tom veľa zábavy. Táto hračka je skvelou pomôckou na rozvíjanie detskej fantázie, koordinácie a obratnosti. Všetky figúrky sú uložené v elegantnej drevenej škatuľke a sú vhodné pre deti od 3 rokov.

Výrobcom týchto figúrok je anglická spoločnosť Bigjigs založená v roku 1985, ktorá sa spočiatku zaoberala len výrobou drevených puzzle. Všetky hračky boli vyrábané samotnými majiteľmi ručne a s láskou, ktorí svoje výrobky potom predávali na trhu. Zákazníci si hračky veľmi obľúbili a postupne si vyžiadali rozšírenie ponuky ďalšími hračkami a možnosťou zasielania poštou či objednávok prostredníctvom katalógu. Spoločnosť Bigjigs ešte stále vlastní pôvodná rodina, ktorá dodáva svoje hračky zákazníkom vo Veľkej Británii a v západnej Európe. Všetky drevené hračky Bigjigs sú navrhnuté v Anglicku. Kvalita hračiek značky Bigjigs je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam pre predaj v EÚ a USA.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 24 ks

Téma

Téma Zvieratá

Materiál

Materiál Drevo

Typ puzzle

Typ puzzle Vkladacie

Materiál

Materiál Drevo

Vlastnosti

Typ Vkladacie puzzle
Určenie Do izbičky
Motív Zvieratká
Kód:  BGJ142
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  691621087664

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12