Obnoviť stránku

HP Pro 280 G1 MicroTower

4,7 20 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Pro 280 G1 MicroTower

Dodá výkon na pracovné nasadenie

Počítač HP Pro 3500 G2 MicroTower je ideálnym riešením pre vašu domácu či firemnú kanceláriu. Vyznačuje sa menšími rozmermi než tradičné vyhotovenie tower a zaujme osobitým dizajnom, ktorý vhodne doplní váš pracovný priestor. Vybavený dvojjadrovým procesorom Intel Pentium G3250 Haswell s taktom 3,2 GHz, integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics a 4 GB DDR3 pamäte, ponúka za nízku cenu presne taký výkon, aký na prácu s náročnými kancelárskymi programami potrebujete. Počítač môžete začať ihneď po rozbalení používať vďaka predinštalovanému operačnému systému Microsoft Windows 8.1 64-bit, ktorý je na rýchlu a efektívnu prácu stvorený.

Široké možnosti rozšírenia

PC si môžete prispôsobiť vďaka jednému PCI Express x16 a trom PCI Express x1 slotom. Pretože HP Pro 280 G1 MicroTower disponuje dvoma RAM pozíciami, vylúčená nie je ani možnosť zvýšenia kapacity operačnej pamäte. K už tak výbornej rozšíriteľnosti si nakoniec pripočítajte ešte pevný disk s kapacitou 500 GB a optickú napaľovacia jednotku. Tá podporuje všetky bežné formáty DVD, a preto ľahko prehrá obľúbené filmy alebo zazálohuje potrebné dáta.

Bohatá konektorová výbava

Pripojenie externých periférií zabezpečuje celkom 8 USB portov, takže či už budete chcieť zapojiť ovládacie periférie, tlačiareň alebo flash disk, nikdy nenarazíte na nedostatok prípojok. Konektory na pripojenie monitora alebo projektora reprezentujú porty VGA a DVI-D. Samozrejmosťou je sieťový konektor RJ-45, ktorý patrí gigabitovej sieťovej karte. S počítačom je dodávaná súprava klávesnice a myši HP.

Kód:  HPBD1007e4d
Produktové číslo:  L3E14ES#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03