Obnoviť stránku

EVGA GeForce GTX970

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA GeForce GTX970

Pre najnáročnejších

Najnovší model grafickej karty NVIDIA s označením GeForce GTX 970 prináša prestížny americký výrobca EVGA. Určená je pre náročných užívateľov, ktoré poteší svojím výpočtovým výkonom aj energetickou efektivitou. Táto karta má k dispozícii sústredený výkon 1664 CUDA jadier komunikujúcich cez 256bitová pamäťovú zbernicu. Brutálne takt 4 GB GDDR5 pamätí je nastavený na 7010 MHz a vyženie počet snímok za sekundu na netušené hodnoty. Obrovský výkon pocítite pri hraní v nadštandardnom rozlíšení 2560 x 1600 a viac v prípade viacerých pripojených monitorov.

Maxwell GM204

Architektúra Maxwell druhej generácie privádza nové jadro GM204 k maximálnemu využitiu. Základná frekvencia jadra si spokojne pradie na 1050 MHz, ale nie je problém ju popohnať až na 1178 MHz. Technológia GPU Boost monitoruje frekvenciu karty a upravuje ju tak, aby ste v každej hre dosiahli optimálneho výkonu.

Ako bonbónik si výrobca prichystal najnovšie chladič s označením Active Cooling Extreme 2.0 . Už z názvu je zrejmé, že pôjde o vysoko účinné riešenie, ktoré ďalej výrazne znižuje teplotu. V 2D aj v plnej záťaži zostáva tichý a dopraje tak svojmu majiteľovi ničím nerušené zážitky.

Parametre a špecifikácia

Čip

Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier, Profesionálne

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 051 MHz
Frekvencia pamäte 7 010 MHz (7,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 145 W
Kód:  EV207a7b
Produktové číslo:  04G-P4-0972-KR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13