Obnoviť stránku

Crucial MX100 256GB

4,8 57 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Crucial MX100 256GB

Zabudnite na kompromisy veľkosti, výkonu či snáď ceny a kúpte si SSD disk spĺňajúci všetky tieto vlastnosti. MX100 využíva roky výskumu a vývoja v podobe najnovšej NAND technológie. Vďaka tomu ponúka nízke náklady na GB v kombinácii s neutíchajúcim výkonom. Native Write Acceleration zaistí spoľahlivý a rýchly spôsob zápisu dát, kedy sa celý proces rozkladá do viacerých prvkov. Vďaka tomu neklesá rýchlosť ani pri trvalejšom zapisovaní.
Pracujte vo svižnom prostredí s urýchleným chodom náročných aplikácií, šifrujte vaše dáta bez straty výkonu a spustite váš systém skôr ako kedykoľvek predtým a s použitím menej energie. Vďaka funkcii Extreme Energy Efficiency je až o 89% energeticky účinnejší ako typické platňové disky.
Proti poškodeniu dát bojuje 4 vrstvami technológie Exclusive Data Defense. Ochráni vaše dáta aj v prípade, keď dôjde k výpadku napájania. K tomu pridáva novo vytvorenú RAIN technológiu na ochranu dát podobne ako RAID s viacerými pevnými diskami. Adaptívna technológia tepelnej ochrany dynamicky nastavuje využívanie komponentov podľa toho, ako disk používate.
Sadou ochranných funkcií sa uplatní aj v korporátnej sfére. Udržujte citlivé informácie v bezpečí pred hackermi a zlodejmi s 256bitovým AES šifrovaním, ktoré si obľúbili aj banky a nemocnice. Crucial MX100 je jedna z mála jednotiek, ktorá spĺňa Microsoft eDrive, IEEE - 1667 a štandardy šifrovania TCG Opal 2.0.

Kód:  CR006x
Produktové číslo:  CT256MX100SSD1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13