Obnoviť stránku

ASUS X550VC-XX137H sivý

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS X550VC-XX137H sivý


Klasický, nadčasový dizajn

Notebooky ASUS série X sú ideálne všestranné počítače na prácu aj zábavu. Odolný dizajn sa pýši povrchovou úpravou so sústrednými kružnicami. Vnútri radu X sa ukrývajú technológie na vylepšenie obrazu aj zvuku, ako napríklad ASUS Splendid a SonicMaster, ktoré sú zárukou dokonalého audiovizuálneho zážitku. Technológia Super Hybrid Engine II prináša rýchlosť odozvy, ktorá je podobná inteligentným telefónom a navyše optimalizuje výdrž batérie tým, že prispôsobuje napájanie podľa uskutočňovanej operácie. Nový rad notebookov X je 5 % tenší, ako staršia generácia.

Notebook ASUS X550VC-XX137H

Presné ovládanie

Spoločnosť ASUS ponúka najpohodlnejšie a najcitlivejšie dotykové ovládanie v každej aplikácii a za všetkých okolností. Notebooky radu X sú vybavené veľkým touchpadom využívajúcim technológiu Smart Gesture, ktorá zaručuje rýchle a presné ovládanie prostredníctvom celého radu dotykových gest. Ergonomická jednoliata klávesnica je navrhnutá tak, aby poskytovala pri písaní maximálne pohodlie. Technológia IceCool zaistí chladné opierky dlaní aj pri dlhšej práci (28 - 35 °C).

Notebook ASUS X550VC-XX137H

Notebook, s ktorým je radosť pracovať

Rad X je vybavený všetkými potrebnými funkciami, ktoré prinášajú vysokú hodnotu a zmenia spôsob vašej každodennej práce s počítačom. Či už používate notebook na prácu alebo zábavu, vždy dosiahnete vysokú produktivitu. Notebook má k dispozícii grafickú kartu Nvidia GeForce GT720M/840mm s 2 GB operačnej pamäte. Notebook sa tak vyrovná s počítačovými hrami, multimédiami a ďalšími náročnejšími operáciami. Funkcia Instant On sa postará o prebudenie počítača z režimu spánku do 2 sekúnd a v pohotovostnom režime môže zotrvať až 2 týždne. Rozhranie USB 3.0 vám poskytne 10-krát vyššiu rýchlosť prenosu dát.

Notebook ASUS X550VC-XX137H

Neobmedzený prístup k dátam a súborom

Úložisko ASUS WebStorage vám sprostredkuje prístup k vašim dátam a súborom na akomkoľvek zariadení s internetovým pripojením. Vďaka úložisku ASUS WebStorage budú vaše súbory automaticky aktualizované a synchronizované naprieč rôznymi zariadeniami. Môžete sprístupňovať fotografie a videá s rodinou či priateľmi alebo prenášať hudbu a filmy do svojho zariadenia. K tomuto notebooku dostanete na dva roky 32 GB na úložisku ASUS WebStorage.

Notebook ASUS X550VC-XX137H

Presný, krištáľovo čistý zvuk pre dokonalý zážitok

Rovnako ako ostatné notebooky z portfólia spoločnosti ASUS je ??aj rad X vybavený technológiou SonicMaster a softwérom ASUS AudioWizard, ktoré zabezpečia zvuk s vysokou kvalitou. Vychutnajte si u radu X priestorový zvuk, pri ktorého počúvaní vám neunikne ani ten najmenší detail jediného z nástrojov.

Notebook ASUS X550VC-XX137H

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i3
Modelové označenie procesora Intel Core i3 3110M Ivy Bridge
Frekvencia procesora 2,4 GHz (2 400 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Počet stream procesorov 96×
Ďalšie funkcie Prepínateľná grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GT 720M

Pevný disk

HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 2 900 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 380 mm
Hĺbka 251 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NA175g6d1
Produktové číslo:  X550VC-XX137H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09