Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5

4,9 96 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5

Myslíte to s hraním počítačových hitov skutočne vážne? Potom vám nezostáva nič iné než siahnuť po novom modeli s čipom NVIDIA GeForce GTX 970. Starostlivo vyhotovená karta od špičkového výrobcu Asus v sebe ukrýva vybrúsený diamant v podobe úplne nového čipu GM204. Ten patrí do architektúry Maxwell, ktorá je doslova pretkaná najmodernejšími technológiami tak, aby poskytla naozajstný zážitok z hry.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedny model pre náročných
  • Dvojnásobný výkon oproti generácii GeForce GTX 670
  • 4 GB pamäte so závratnou rýchlosťou 7010 MHz
  • Veľmi nízke energetické nároky
  • Herné zážitky aj vo 4K kvalite
  • Technológia NVIDIA GameStream

Prémiové chladenie v mene ASUS Strix

Karta naplno využíva všetkých 1664 CUDA jadier komunikujúcich cez 256-bitovú pamäťovú zbernicu. Už z výroby pretaktovaná frekvencia samotného jadra kmitá v základe na 1114 MHz, ale počas zaťaženia osciluje až na báječné hranicu 1253 MHz. Elegantný chladič, známy pod označením Strix, je skutočne prémiový kus. Dva ventilátory sa uvedú do chodu, až keď to bude skutočne potrebné. Inak si vystačia s úplne pasívnou prevádzkou a teda úplne nehlučným zvukovým prejavom. Ohromný nárast výkonu si užijete napríklad na 4K displejoch. Pokil však máte monitor s rozlíšením iba Full HD, tak nezúfajte. S technológiou Super Resolution si vychutnáte kvalitu 4K aj v tejto konfigurácii.

Pripojte si viac monitorov

Táto karta je určená pre najnovšie rozhranie PCI Express x16 3.0. Ponúka plnú podporu rozhrania DirectX 11, medzi výstupmi nájdete dvojicu portov DVI, HDMI konektor a čoraz populárnejší DisplayPort vo verzii 1.2. Fajnšmekrov určite poteší možnosť streamovať svoje hry na zariadení NVIDIA Shield.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 279 mm
Výška 136 mm

Čip

Modelové označenie GTX 970
Počet stream procesorov 1 664×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 114 MHz
Frekvencia pamäte 7 010 MHz (7,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 145 W
Kód:  EC295k1
Produktové číslo:  90YV07F0-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03