Obnoviť stránku

ASUS R7265-DC2-2GD5

4,6 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ASUS R7265-DC2-2GD5

Asus predstavuje svoju verziu modernej grafickej karty s čipom AMD R7 265. Tá prináša vysoký výkon prostredníctvom čipu taktovaného na celých 900 MHz v spojení s 2 GB grafickej pamäte pripojenej cez 256 bitov širokú zbernicu. Tieto vlastnosti ocenia predovšetkým hráči počítačových hier. Tí si budú môcť naplno vychutnať vo vysokom rozlíšení väčšinu moderných hier a vďaka technológii ATI Eyefinity dokonca na viacerých monitoroch.

Dominantným prvkom na karte, ktorý zaujme na prvý pohľad, je jednoznačne chladenie. Použitá dvojica ventilátorov zaistí dostatočné a tiché chladenie aj pri plnom vyťažení grafickej karty. Oproti referenčnému modelu sa 2x zlepšil prietok vzduchu a chladenie je zároveň 3x tichšie. Vďaka využitiu vysoko kvalitných zliatin Super Alloy Power je pri tejto karte garantovaná vysoká stabilita systému a minimum vyžarovaného tepla. Tým pádom je karta vhodná aj na pretaktovanie. Na tento účel slúži aplikácia GPU Tweak, ktorá umožňuje napríklad zmenu taktu grafického jadra, pamätí a rýchlosti ventilátorov. Vďaka dodávanej aplikácii GPU Tweak Streaming je možné sprístupniť obrazovku pri hraní hier a pochváliť sa tak svojimi výkonmi.

Na pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená konektormi DVI-D, DVI-I, DisplayPortom a HDMI. Samozrejmosťou je podpora CrossFire X na prepojenie viacerých grafických kariet a dosiahnutie maximálneho výkonu. Realistické zobrazenie hernej scény zaistí implementácia rozhrania DirectX 11.2. Bonusom je možnosť využitia 3D zobrazenia scény na 3D monitore pomocou AMD HD3D.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 265
Počet stream procesorov 1 024×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 600 MHz (5,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 150 W
Kód:  EC571h0
Produktové číslo:  90YV0660-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14