Obnoviť stránku

ASUS GTX760-DC2OC-2GD5

4,8 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS GTX760-DC2OC-2GD5

Spoločnosť ASUS patrí medzi svetovú špičku v oblasti výpočtovej techniky. Dlhodobé smerovanie za maximálnou kvalitou stelesňujú tajné sny početnej hráčskej obce. Túžba po plynulejšej snímkovej frekvencii, absolútnom tichu a nízkej spotrebe elektrickej energie tvorí náročné zadania aj pre skúsených inžinierov. Dobre zabehnutá spolupráca s americkou firmou NVIDIA sa premenila v nadmieru vyspelé zariadenie.
GeForce GTX 760 má k dispozícii sústredený výkon 1152 CUDA jadier, komunikujúcich cez 256bitovú pamäťovú zbernicu. Brutálny takt 2 GB GDDR5 pamätí je nastavený na 6008 MHz a rozhýbe aj tie najnáročnejšie hry.

Správna opora pre nekompromisných hráčov


Modernizovaná architektúra Kepler privádza jadro GK104 k maximálnemu využitiu. Základna frekvencia si spokojne pradie na 1006 MHz, ale nie je problém ju popohnať až na 1072 MHz. Technológia GPU Boost totiž monitoruje frekvenciu karty a upravuje ju tak, aby ste v každej hre dosiahli optimálny výkon. Nesmie chýbať ani vyhladzovanie FXAA a exkluzívna TXAA, prítomná je tiež nVidia PhysX na výpočet realistickej fyziky.

Smrteľne rýchla a dokonale chladná


Prednosťou je rozhodne unikátne chladenie DirectCU II. Heatpipe trubice tvoria tvary "S" a "U" na vytvorenie čo najväčšej odvádzacie plochy. Trubice sú zároveň poniklované, čím sa minimalizuje oxidácia. Celkové usporiadanie zvyšuje priechodnosť vzduchu, a tým účinnosť celého systému. Chladič je podporený dvojicou ventilátorov Cooltech s unikátnym tvarovaním lopatiek pre vyšší odvod tepla. Výsledkom sú o 20% nižšie teploty a 3x tichšia prevádzku.

Zaraďte najvyšší stupeň


Nekompromisné spracovanie priamo nabáda k pokročilým hrám s výkonom karty. Pomocou špeciálneho programu môžete v reálnom čase vyladiť jednotlivé frekvencie na maximálne hodnoty. Navýšenie FPS sa hodí do každej hry.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 38 mm
Výška 127 mm
Hĺbka 218,4 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 760
Počet stream procesorov 1 152×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 006 MHz
Frekvencia pamäte 6 008 MHz (6,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 170 W
Kód:  EC294w3
Produktové číslo:  90YV04L2-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18