Obnoviť stránku

ASUS G750JW-T4042H

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS G750JW-T4042H

Špičkový výkon

Stopercentná kompatibilita

Pre najnáročnejších hráčov

Perfektný dizajn

Špičkový výkon

Tento počítač prezentuje obrovský výpočtový výkon, vďaka ktorému budete virtuálnu realitu prežívať ako v skutočnosti. Využité sú len najmodernejšie technológie - nadupaný štvorjadrový procesor Intel Core i7 štvrtej generácie taktovaný na frekvencii 2,4 GHz a 6 GB DDR3L operačná pamäť garantujú hladký chod najnáročnejších aplikácií. Grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 765m neprekvapí nič, v pokoji tak môžete zvýšiť grafickú náročnosť na maximum a stále budete mať veľkú rezervu. Rovnako tak dáta budete mať vždy kam ukladať vďaka 750GB HDD a 256GB SSD diskom, ktoré vám poskytnú dostatok miesta aj potrebnú rýchlosť.

Perfektný dizajn

Medzi detaily, ktoré dotvárajú zážitok, patrí podsvietená klávesnica konštruovaná presne pre tento typ záťaže. O klávesnicu sa tak nemusíte báť, ani keď ste v zápale boja o niečo intenzívnejšie. Tých najnáročnejších iste poteší aj možnosť pripojenia senzora, ktorý zabezpečí možnosť bezkontaktného ovládania - ovládačom sa tak stane celé vaše telo. K poriadnej zábave patrí aj skvelý zvuk - väčšie reproduktory a oveľa väčšie rezonančné komory garantujú neskutočný audio výkon a oveľa hlbšie basy, takže zaručene budete počuť každý krok nepriateľa. Tímoví hráči ocenia integrovaný mikrofón. Zatiaľ čo pri väčšine herných notebookov je zvuková stránka len obyčajným doplnkom, u modelu G750 je zvuk prvoradou prioritou. Aj z toho dôvodu využíva exkluzívnu technológiu ASUS SonicMaster a nástroj ROG AudioWizard, ktoré boli vyvinuté špecializovaným tímom zvukových inžinierov. Výsledkom je perfektné zladenie zvukového hardvéru a softvéru a najlepšie zvukové podanie, s akým sa dá v oblasti notebookov stretnúť.

ASUS radu G750JZ je ultravýkonný herný notebook, ktorý vznikol v spolupráci spoločnosti ASUS a Republic of Gamers. Spoľahlivo vám umožní užiť si aj tie najnovšie hry do poslednej kvapky. Obsahuje všetko potrebné, aby bol herný zážitok maximálny. Zvonku je to predovšetkým luxusný a útly dizajn inšpirovaný stíhačkou F22 - agresívne línie sa spájajú v masívnú ventiláciu, ktorá spĺňa všetky nároky na správny odvod tepla. Špičková ergonómia zariadenia bola mnohonásobne testovaná, aby zabezpečila maximálne pohodlie a nič vás nerušilo od zábavy.

Stopercentná kompatibilita

Na pripojenie periférnych zariadení sú pripravené 4 extrémne rýchle porty USB 3.0. Zariadenie podporuje príjem Wi-Fi štandardov 802.11a/g/n. Vďaka integrovanému Bluetooth 4.0 pripojíte napríklad bezdrôtovú myš alebo môžete sprístupňovať obsah s inteligenntým telefónom. Samozrejmosťou sú aj porty HDMI a VGA. Chladenie je zabezpečené duálnym ventilačným systémom, kedy je horúci vzduch odvádzaný zadnými výduchmi. Prístroj je dodávaný s predinštalovaným operečným systémom Windows 8.1 64-bit.

Stroj pre náročných

ASUS G750JZ je skrátka "nadupaná mašina" pre najnáročnejších hráčov, ktorí sa vyžívajú v hraní tých najnovších hier so špičkovými detailmi!

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 17,3 "
Typ displeja Matný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4700HQ Haswell
Frekvencia procesora 2,4 GHz (2 400 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Cache procesora 6 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Počet stream procesorov 768×

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 765M

Pevný disk

HDD kapacita 0,75 TB (750 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika

Batéria

Kapacita batérie 5 900 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 4,8 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA, Mini DisplayPort
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 4 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 410 mm
Hĺbka 318 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NA374j10
Produktové číslo:  G750JW-T4042H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04