Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASROCK Z97 Anniversary

4,6 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK Z97 Anniversary

Prémiový model výkonnej a spoľahlivej základné dosky formátu ATX so socketom 1150. Doska je postavená na novom chipsete Intel Z97 , ktorý prináša podporu procesorov Core piatej generácie Intel Haswell pre socket 1150. Výbava dosky obsahuje všetky moderné technológie - prítomný je PCI Express 3.0 slot pre grafické karty, 6 SATA3 konektorov, USB 3.0, pamäte DDR3 (až do frekvencie 3100+ MHz) a UEFI BIOS. Pre zabezpečenie maximálnej spoľahlivosti je doska vybavená výhradne kondenzátormi s pevným dielektrikom .

Ako už v názve uvedenej Anniversary napovedá, doska oslavuje 20. výročie značky Pentium a podporuje tak výročný model Pentium G3258 s odomknutým násobičom. Tento procesor je možné s doskou pretaktovať až na neuveriteľných 4,2 GHz , čo je viac ako o 50% oproti klasickej frekvencii.

Kvalitné počúvanie audia na integrovanej zvukovej karte zaistia vysokokvalitné ELNA audio kapacitory , redukujúce šum v prehrávanom zvuku. Technológia Full Spike Protection zase ochráni vašu dosku pred napäťovými špičkami, bleskom a skratom na USB konektoroch. Použitie najkvalitnejších materiálov a garanciu stability dosky, obstará už známa technológia Super Alloy , vďaka ktorej je zvýšená vodivosť a redukovanie parazitnej kapacity spojov, na základnej doske.

Medzi dodávaný softvér patrí utilita A-Tuning, pomocou ktorej môžete dosku pretaktovať a plne ovládať všetky jej funkcie ako XFast RAM a XFast LAN pre urýchlenie operačnej pamäte a sieťovej komunikácie. Najzaujímavejšou, je ale podpora domáceho cloudu . Kedy pomocou aplikácie pre chytré telefóny môžete svoj počítač nielen zapnúť, ale aj vzdialene ovládať a pristupovať k súborom a aplikáciám.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel H97

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AS031d1
Produktové číslo:  Z97 Anniversary
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13