Obnoviť stránku

65" Panasonic TX-65MZ2000E

5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
2 909 €

65" Panasonic TX-65MZ2000E

Túžite prežiť doma rovnakú atmosféru, ktorú zažívate v kine? V tom prípade rozhodne stojí za zváženie televízor Panasonic. Vynikajúce obrazové zážitky budete mať predovšetkým vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne ohromia. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najväčších herných fanúšikov. Bezchybný obraz je doplnený skvelým zvukom v podaní 160W Soundbar reproduktorov. Smart TV Panasonic je podporovaný moderným operačným systémom My Home Screen a jeho dizajn dodáva vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný ako súčasť balenia.

Televízor 65
Televízor 65

Zásadné prednosti televízora 65" Panasonic TX-65MZ2000E

  • Filmy ako v kine vám sprostredkuje televízor Panasonic
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia OLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Excelentný obrazový výkon podčiarkuje brilantný zvuk 160W Soundbar reproduktorov
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV Panasonic je podporovaný moderným operačným systémom My Home Screen
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • O zvuk ako v kine sa stará Dolby Atmos a priestorový zvuk
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Medzi obľúbené funkcie ďalej patrí kalibrácia zvuku
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, Apple TV a Amazon Prime Video

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor Panasonic je schopný zásluhou veľkého množstva pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkovať veľmi podrobný obraz. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, čo umožní sledovať vaše obľúbené filmy a programy bez straty kvality.

Televízor 65
Televízor 65

OLED ponúka autentické a realistické farby

Technológia OLED TV poskytuje fantastický zážitok. Displej s technológiou OLED sa vyznačuje vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živou reprodukciou farieb. Je schopný nezávisle ovládať každý pixel, čo mu umožňuje dosiahnuť skutočne hlboké čierne odtiene. Displej s OLED technológiou umožňuje zníženie prevádzkových nákladov, pretože spotrebováva energiu iba pri aktivácii pixelov.

Podporuje širokú škálu formátov HDR

S týmto TV a jeho podporou technológie High Dynamic Range (HDR) získate rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 nastavuje jas obrazu podľa scény s najvyšším jasom. HDR10+ umožňuje, že jas obrazu sa mení dynamicky pre každú snímku. Vylepšenou verziou Dolby Vision je Dolby Vision IQ. Vďaka senzoru umiestnenému na televízore táto inteligentná technológia reaguje na svetelné podmienky v okolí a prispôsobuje tomu obraz.

Televízor 65
Televízor 65

Staňte sa hráčom s neprekonateľnou silou vďaka televízoru Panasonic

S hernými funkciami budete napred oproti konkurencii. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si užijete ten naozajstný herný zážitok. Televízor Panasonic funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier a uspokojí aj tých najnáročnejších.

Operačný systém poskytuje neobmedzenú zábavu s vysokou spoľahlivosťou

Smart televízor My Home Screen poskytuje širokú škálu funkcií, ako je Amazon Alexa. Budete tak môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom vo svete elektroniky. Veľmi ľahko vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú najmä tí najmenší diváci. Ľahko tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti ručne prepisovať názov na klávesnici.

Televízor 65

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Panasonic

Pomocou funkcie HbbTV sa televízor stáva ešte viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. S televízorom získate jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na televíznej obrazovke. Pomocou smart funkcií môžete prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Skvelý výber televízora pre každého z vás

Podporuje komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami za pomoci WiFi, Bluetooth a Chromecast. Zážitok ako v kinosále sprostredkujú technológie Dolby Atmos a Priestorový zvuk. Dolby Atmos poskytuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Jeden kanál tak môže niesť zvuk výstrelu a iný kanál mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore ešte presnejšie a autentickejšie. Televízor vám umožní vykonať kalibráciu zvuku, ktorá vám umožní optimalizovať nastavenie zvuku podľa akustických vlastností miestnosti alebo podľa vašich osobných preferencií. TV monitoruje a vyhodnocuje prostredie, kde je umiestnený, a upraví zvukové parametre tak, aby poskytol najlepší audio výkon.

Užite si všetky multimediálne funkcie na jednom mieste

OLED televízor Panasonic vás pritiahne svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď už vás nebude baviť sledovanie televízneho vysielania, môžete pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a prehrávať si, na čo máte práve náladu. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálny režim skenovania vám umožňuje rýchlo a efektívne vyhľadať dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Rozmery:

91 × 144,8 × 35 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

88,8 × 6,9 cm (V × H)

Hmotnosť:

25,5 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C a Duálny

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup a digitálny optický/digitálny audio výstup

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ

Typ

Operačný systém My Home Screen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,8 cm
Výška 91 cm
Hĺbka 35 cm
Výška bez podstavca 88,8 cm
Hĺbka bez podstavca 6,9 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 39 cm
Hmotnosť 25,5 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 160 W
Zabudované audio Soundbar
Ďalšie vlastnosti zvuku Kalibrácia zvuku

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 112 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 171 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WX244s8t2a24
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TX-65MZ2000E
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12