Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

51" Samsung PE51H4500

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

51" Samsung PE51H4500

Moderný plazmový televízor so 600Hz obrazovým systémom. Zaistí nádherne ostrý a jasný obraz v širokouhlom formáte, ktorý umožňuje sledovanie väčšiny filmov na celej obrazovke bez pruhov, skreslenia alebo deformácie. Ponorte sa do sýtych farieb, hlbokých kontrastov a najrýdzejšej čistoty obrazu, ktorý je tak verný, že si budete pripadať ako účastníci deja. Živé farby a tá najčiernejšia čierna vám vezmú dych.
Zažite realistickú atmosféru s obrazom prispôsobeným svetelným podmienkam miestnosti a s rodinou si urobte perfektný filmový večer. Milovníkov športu nadchne režim Futbal. Ten zariadi vylepšený obraz a zvuk živých prenosov - sledujte každý zásah a gól, ako by ste sedeli na tribúnach a ešte lepšie. Frekvencia obrazu 600 Hz zaistí vždy ostrý obraz a dokonalý zážitok aj pri sledovaní filmov a hraní konzolových hier. Pôžitok doplnia integrované reproduktory s výkonom 2x 10W.
Súčasťou je televízny tuner na príjem digitálneho pozemného a káblového vysielania. Dostačujúce sú aj konektory na pripojenie ďalších prístrojov. Pomocou dvojica HDMI možno ľahko pripojiť zdroje vysokého rozlíšenia, ako napríklad Blu-ray či diskový prehrávač alebo hernú konzolu. Tiež analógové signály možno priviesť niekoľkými spôsobmi cez konektor SCART alebo komponentný video vstup. Vďaka USB 2.0 rozhraniu sa budete môcť priamo na televízore pozerať na vaše fotografie alebo prehrávať videá a hudbu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 51 " (129,54 cm)

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Svetelný senzor

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 118,5 cm
Výška 75,6 cm
Hĺbka 26,1 cm
Výška bez podstavca 70 cm
Hĺbka bez podstavca 5,5 cm
Hmotnosť 18,8 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR457d4
Produktové číslo:  PE51H4500AWXBT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16