Obnoviť stránku

50" Sony Bravia KDL-50W685

4,7 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Sony Bravia KDL-50W685

Sony Bravia KDL-50W685 je prvotriedne spracovaný 3D LED televízor s uhlopriečkou 50", teda 127 cm. Poteší Full HD rozlíšenie. Technológia EDGE LED predstavuje výhody v podobe vyššieho dynamického kontrastu a nulového úniku svetla. Televízne vysielanie môžete prijímať pomocou zabudovaných digitálnych tunerov DVB-T/C/S/S2. Pomocou USB portu pripojíte napríklad externý harddisk, na ktorý môžete nahrávať svoje obľúbené programy aj vo formáte MKV alebo si z neho prezerať filmy a fotografie. Tento televízor prehrá väčšinu dnes používaných video aj audio formátov.
Vďaka unikátnemu Sony podstavci je možnosť televíziu ľahko uchytiť k stene bez nutnosti VESA držiaka. K internetu sa môžete pripojiť pomocou LAN konektora alebo bezdrôtovo prostredníctvom integrovaného WiFi modulu. Pre pripojenie televízora k rôznym zdrojom môžete využiť dva HDMI vstupy. Certifikácia DLNA sa potom postará, aby ste mohli prehrávať multimédiá z akýchkoľvek, do domácej siete pripojených, zariadení - napríklad počítačov, mobilných telefónov, digitálnych fotoaparátov, alebo napríklad Blu-ray prehrávačov.

Nechajte sledovaný obraz ožiť


Či už chcete teplejšie západy slnka, jasnejšie oči, alebo napínavejší dej, technológia X-Reality PRO dodá všetkému, čo sledujete, ďalšiu dimenziu. Táto technológia využíva databázu vizuálnych informácií, analyzuje a vylepšuje každý obraz. Zvlášť účinná je u tvárí a telových tónov. Technológia Motionflow XR 200 Hz zaisťuje plynulosť rýchlej akcie, ktorá sa tak pred vami nerozplynie v jednej šmuhe.

Prenos z chytrého telefónu na TV


Skvelý spôsob, ako prechádzať aplikácie a mediálny obsah vášho telefónu z pohodlia pohovky pomocou diaľkového ovládača televízora. Užite si multimediálny obsah a aplikácie vášho telefónu na televízii BRAVIA, sledujte HD videoklipy a fotografie na veľkej obrazovke televízora.

Vstúpte do sveta online zábavy


Chcete sa na niečo pozrieť, ale nič vás nezaujalo? Pomocou vstavaného prijímača WiFi môžete získať prístup k sieti Sony Entertainment Network, kde nájdete pravdepodobne všetko, čo vás napadne. Stačí sa len pripojiť. Môžete streamovať filmy v HD rozlíšení, milióny skladieb a obľúbené televízne kanály. K dispozícii je tiež webový prehliadač a aplikácie ako Twitter, Facebook, YouTube a Skype.

Nech zvuk príde za vami


Chcete skutočne cítiť hrmenie hromu alebo hukot stíhačky? Za vynikajúci hudobný prejav vďačíme vstavaným reproduktorom "Bass Reflex Box" s dlhým zvukovodom, ktorý je šikovne umiestnený za televízorom. Reproduktory síce neuvidíte, zato ich však budete zreteľne počuť. Špeciálne umiestnený panel smeruje rýdzi zvuk priamo k vám. Vstavané reproduktory sú útle a kompaktné. Vďaka tomu bez ohľadu na intenzitu akcie nedochádza k nežiadúcim rezonanciám, takže dialógy sú čisté a zreteľné.

Užite si sledovanie ešte viac


Ovládajte bez námahy váš televízor BRAVIA pomocou smartfónu alebo tabletu. Prečítajte si viac o programe, ktorý práve sledujete, prechádzajte TV program. Ľahko prechádzajte a objavujte ďalší obsah. O reláciách môžete aj posielať príspevky na sociálne siete a hovoriť o nich s priateľmi. To všetko pomocou vášho smartfónu alebo tabletu a aplikácie "TV sideview", dostupnej pre operačné systémy Google Android a Apple iOS.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Pasívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,2 cm
Výška 69,4 cm
Hĺbka 23 cm
Hmotnosť 15,2 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS748f
Produktové číslo:  KDL50W685ABAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07