Obnoviť stránku

3Q q-pad MT0729D 3G

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3Q q-pad MT0729D 3G

Tablet poháňaný dvojjadrovým procesorom a kvalitným TFT displejom. V bohatej výbave sa nachádza webová kamera aj fotoaparát pre kvalitné snímanie, slot na SIM kartu, G-senzor, FM tuner, podpora 3G, GPS modul a slot na micro SD kartu. Tablet vám výborne poslúži ako všestranný prehrávač multimédií a čítačka elektronických kníh. S pomocou WiFi alebo 3G pripojenie nebude problémom prístup na internet sa surfovaním pomocou prstov. Vybavíte emaily, podelíte sa s priateľmi o novinky na sociálnych sieťach a môžete byť v spojení cez najrôznejšie komunikačné programy vrátane Skype. So vstavaným GPS modulom sa nikde nestratíte a využijete tabliet ako kvalitnú navigáciu.
Vďaka operačnému systému Android 4.1 Jelly Bean získate prístup k tisícom aplikácií a hier, Ktoré si do vášho zariadenia môžete stiahnuť. Kvalitný TFT displej podporuje multidotykové ovládanie s gestami a bezproblémovo zaznamená ovládanie až 5 prstami naraz. Uhlopriečka displeja je 7 ", takže bude ideálny pre ľahké čítanie dokumentov alebo pre pohodlné prehliadanie internetových stránok pri zachovaní vysokej mobility.
Kód:  MD032y22g
Produktové číslo:  MT0729D

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13