Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

32" Panasonic TX-L32E6E

4,6 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Panasonic TX-L32E6E

Obsah bez obmedzenia

inteligentné sieťové funkcie
Pripravte sa vstúpiť do sveta nádherného obrazu s televízorom Panasonic, ktorý premení vašu obývačku na multimediálne centrum zábavy. Veľa pokročilých funkcií na čele s bezdrôtovou sieťou Wi-Fi, integrovaným webovým prehliadačom, šikovným ovládaním z mobilných telefónov a tabletov alebo možnosťou sledovať programy uložené na webových stránkach vám z každého večera pri televízii urobia nevšedný zážitok. Zmodernizujte si vašu domácnosť a nechajte sa rozmaznávať tými najmodernejšími technológiami spoločnosti Panasonic.

Obraz plný farieb

Neuveriteľne živé farby a široké pozorovacie uhly patria medzi hlavné výhody IPS panelu. Televízor navyše v reálnom čase analyzuje zobrazovaný obsah a upravuje LED podsvietenie presne danej scéne, čím zvyšuje kontrast a znižuje spotrebu.

Plnohodnotný zážitok

Nechajte sa uchvátiť maximálnou detailnosťou farebných prechodov v temných scénach a žasnite nad dychberúcim životom obrazu vo farbami prežiarených záberoch. Televízor Panasonic urobí z každého bežného programu neopakovateľný zážitok.

Neobmedzené možnosti

S televízorom Panasonic budete každý deň objavovať nové a nové možnosti interaktívnej zábavy. Stačí sa cez bezdrôtovú Wi-Fi pripojiť k internetu a začať vzdialene prehrávať filmy, hudbu či fotografie.

Buďte online

Vaše obľúbené webové stránky si prehliadnete z pohodlia vášho kresla a pripojíte sa tiež na obľúbené portály Voyo, Topfun a Youtube. Pomocou programu Skype sa nielen o svoje zážitky s novým televízorom Panasonic podelíte s ostatnými.

Fantázii sa medze nekladú

Prispôsobte si televízor Panasonic podľa vášho gusta vďaka konceptu Môj Home Screen. Majte stále k dispozícii widgety a aplikácie používané najčastejšie. Zjednodušíte tým ovládanie televízora pre celú rodinu

Smartfón ako ovládač

Namiesto klasického diaľkového ovládača používajte vaše smartfóny či tablety. Presúvajte si súbory medzi nimi a televízorom bez zbytočných káblov, všetko bleskovou rýchlosťou a s maximálnym pohodlím. Fantázii sa skrátka medze nekladú a televízor Panasonic vám maximálne vychádza v ústrety.

Elegantný a úsporný

Výnimočný dizajn televízora perfektne doplní váš interiér a dodá mu elegantný nádych. Tenký rámček a kovová konštrukcia pôsobí veľmi elegantne a len dokazuje exkluzivitu tohto modelu. Nezabudlo sa ani na životné prostredie a vďaka moderným šetriacim technológiám sa televízor radí medzi tie najúspornejšie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 72,4 cm
Výška 48,9 cm
Hĺbka 20,7 cm
Výška bez podstavca 43,4 cm
Hĺbka bez podstavca 5,3 cm
Hmotnosť 9,5 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WX250c3
Produktové číslo:  TX-L32E6E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17